Конструктори Engino: захоплива подорож у світ науки та розваг

19.01.2018

Пані та панове, дозвольте познайомити вас зі STEM-іграшками від бренду Engino!

ТМ Engino піклується про те, щоб ваші діти проводили вільний час не тільки з задоволенням, але й з користю. Різноманітний асортимент конструкторів спрямований на отримання нових знань та розвиток відповідних навичок.

Engino підтримує будь-які дитячі захоплення, тому пропонує набори як для тих, кого цікавить інженерія та конструювання, так і для тих, чиї серця та душі прагнуть більше дізнатись про загадковий світ фізики. Звучить непогано як для іграшок, призначених для дітей віком від шести років, правда? Тож, якщо хочете допомогти вашому сину чи доньці стати новими Ейнштейном чи Хеді Ламарр (це та жінка-науковець, яка в середині XX століття винайшла Bluetooth та Wi-Fi), рекомендуємо вам звернути увагу на STEM-конструктори Engino.

В інтернет-магазині toys4brain представлені конструктори серій Mechanics (Механіка), Newton’s Laws (Закони Ньютона) та Inventor (Винахідник).

Конструктори серії Engino STEM Mechanics та Engino STEM Newton’s Laws за допомогою гри та зрозумілої для дитини мови пояснюють явища, над якими в далекі часи ламали голови найкращі світу цього. За допомогою 112 деталей та інструкції конструктор Engino STEM Механіка, допоможе дитині вивчити принципи роботи коліс та використання похилих площин. І це все без необхідності довго вчитуватись в часто незрозумілі формули та довгі параграфи в підручниках! Найкращий спосіб освоїти нові знання - це побачити власними очима, як, де і навіщо існує те чи інше явище.

Конструктор Engino STEM Закони Ньютона - чудовий спосіб заохотити дитину до фізики, яка, як більшість з нас вже знає, зазвичай не є найлегшим предметом. Конструктор перетворить процес вивчення та багаторазового повторення нудних законів з підручника у незабутню пригоду. Наприкінці тієї пригоди ваш школяр буде зіркою на наступному ж уроці з фізики, коли вчитель запросить його до дошки!

Попри значну кількість деталей, конструктори доволі прості та інтуїтивно зрозумілі у використанні. Долати шкільну програму з Engino - значно цікавіше і легше. Переконані, якщо і не науковцем, то принаймні “твердим хорошистом” ваша дитина стане безсумнівно!

Inventor – серія конструкторів для юних інженерів та винахідників, які покликані стати «панацеєю від усіх хвороб» (особливо від тієї, коли вашу дитину, здається, зовсім нічого не цікавить, крім сидіння з телефоном або планшетом в руках!). Ці STEM-конструктори сприяють розвитку логіки, творчого мислення, допомагають краще зрозуміти принципи інженерії чи електрики. Не менш важлива їх перевага в тому, що вони зберігають ваш спокій та сприяють здоровій атмосфері в родині: коли дитина на довгий час зайнята цікавою справою, то і в батьків є змога зайнятись своїми.

В асортименті toys4brain є конструктори Engino як для хлопчиків, так і для дівчаток. Хоча вважаємо цей поділ доволі умовним. Наскільки нам відомо, сучасні дівчата цікавляться літаками чи автотехнікою не менше, ніж хлопчики!

Насправді, уся родина, незалежно від статі або віку, буде в захваті від конструктора Engino Inventor 30 в 1 з електродвигуном. Набір містить 120 деталей, що складаються у 30 рухомих моделей, серед яких найрізноманітніші моделі будівель, автомобілів, літаків, кранів та мотоциклів.

Якщо ви вирішили, що 30 моделей в одному конструкторі це крайня межа, то вам просто необхідно побачити Inventor 50 в 1 з електродвигуном! Це забавка для справжніх поціновувачів сучасних конструкторів, які не бояться експериментувати. Перевага цього набору - це можливість складати не тільки мотоцикли, автомобілі та будівлі, але також динозаврів, собак або, наприклад, вашу шкільну вчительку, або й безпосередньо вас самих… Електродвигун, який входить до складу набору, перетворює гру на захопливе дійство!

Якщо ви - щасливі батьки маленької принцеси, яка марить винаходами та усіма відтінками рожевого кольору, радимо звернути увагу на конструктори Engino Inventor Princess. На toys4brain ви можете обрати набори для складання 10, 15, або й 30 моделей з двигуном. Зібрати можливо все, чого тільки запрагне душа юної винахідниці - від метелика до гелікоптера. Найчисленніший набір містить 682 деталі та електродвигун, що додасть в ігровий процес більше реалістичності та динамічності.

Усі конструктори містять інструкції для складання, які стануть у нагоді, якщо раптом вичерпається запас ваших інженерних ідей. Сміливо обирайте Inventor Princess для подарунка донечкам, племінницям та іншим маленьким винахідницям – їм сподобається!

Конструктори Engino вже мають значну кількість прихильників у всьому світі та помітно вирізняються з-поміж інших на українському ринку. Вони якісні та безпечні. Дають можливість опановувати нові знання і водночас фантазувати. Сприяють розвитку просторового мислення, творчих здібностей та уважності.

Команда Toys4brain.

Копіювання матеріалів з сайту toys4brain.com.ua дозволяється тільки за умови вказівки авторства і розміщення зворотнього текстового посилання на кожен скопійований контент.

Відгуки клієнтів

uk
Українська Русский
Чат з продажів
 Українська не у мережі
 Техпідтримка не у мережі
Контакти
Телефон:
Зворотний дзвінок
Email:
Чат з продажів
Контакти