Сезон подарунків у розпалі! Що ж дарувати цього року?

07.12.2018

У вас вдома живе молодий та перспективний інженер-аматор, який обожнює будувати нові штукенції? Чи, може, ваша дитина з тих, кого неможливо відірвати від комп’ютера? А як щодо нездоланного прагнення розібрати всі електронні гаджети в хаті?

Байдуже, яка саме STEM-галузь викликає захват у ваших дітей. Ніщо не втішає і не надихає їх так сильно, як думка про свята та подарунки. Пропонуємо вам поєднати ці дві утіхи! Як саме? Просто читайте далі та знайомтеся з нашим путівником у світ дитячих подарунків на День святого Миколая, Новий рік, Різдво, день народження, або й навіть на честь успішного закінчення першого семестру. Приводів багато, але й подарунків ми підготували вдосталь!

Дослідники Землі та Всесвіту

Для вчених-дослідників обирайте іграшки, які допоможуть їм в осягненні усіх таємниць нашого Всесвіту: від найдрібніших мікроорганізмів до просторів космосу.

Конструктор 4M 3D-макет сонячної системи

Якщо дитина більше цікавиться речами, які все-таки можна побачити неозброєним оком і помацати руками, зазирніть сюди. У цьому розділі toys4brain зібрані інтерактивні набори для вивчення фізичних та хімічних явищ.

Ми пропонуємо вам зробити так, щоб фрази на кшталт «закони Ньютона», «похилі площини» та «хімічні речовини» надалі не асоціювалися з багатоденним та нудним зубрінням. Для цього просто обирайте правильні іграшки, які і розважають, і навчають.

Комп’ютерні генії – майбутні Ілони Маски

Далі кілька слів для тих батьків, які вже втратили надію відірвати своїх дітей від гаджетів. Вихід з цієї непростої ситуації є! Зробіть собі й вашій дитині правильний подарунок – одну з тих STEM-іграшок, що присвячені вивченню програмування і кодування. Такі набори зручно й легко використовувати; вам здебільшого навіть не знадобиться комп’ютер! Усі електронні деталі вже складені й готові до гри та програмування.

Конструктор Haitronic Розумний робомобіль

Особливе місце займають конструктори Makeblock. Їхня особливість – це необхідність скласти свого робота, перш ніж програмувати його. Для тих, хто готовий кинути собі виклик, існує справжня платформа для швидкого прототипування. Вона складається з 12 давачів та виконавчих пристроїв для створення корисних і цікавих гаджетів для домашнього використання.

А ще ж є Artec! Програмування у виконанні цього бренду – це приголомшливі іграшки, прості у використанні. Наприклад, Кнопковий робот, якого можна запрограмувати натисканням однієї кнопки! Або ж Конструктор Програмований світлодіод, де колір, швидкість та порядок повторення світлових сигналів можна налаштувати на власний розсуд. Усі деталі цих конструкторів готові до використання, не потребують паяння чи спеціальних умінь.

Гуртки робототехніки та інші навчальні групи юних інженерів та техніків стають все більш популярними. Такі набори допомагають дитині завжди залишатися зацікавленою і роблять процес навчання максимально ефективним.

Електроніки/експериментатори

Зимові канікули – це час, коли енергії багато, а скерувати її нікуди. Однак це легко виправити! Просто зробіть своєму непосиді правильний подарунок, яким займатиме весь його вільний час.

Конструктор Artec Універсальна машина для базових експериментів

Наприклад, набори для вивчення електроніки та схемотехніки. Один такий комплект призначений для створення одразу кількох пристроїв! Наприклад, український бренд Практична електроніка створює іграшки, що нехай і не замінять повноцінний навчальний курс, але зможуть значно його доповнити та збагатити. Кожен набір присвячений певній темі: перемикачам, напівпровідникам, оптоелектроніці, джерелам живлення та операційним підсилювачам. Але починається все, звісно ж, з основ – для цього й існує Базовий набір. Як бонус ви отримуєте навчальний посібник у кожній коробці!

Набори електросхем ЗНАТОК – ще одна знахідка для допитливого розуму. Вони дадуть дитині змогу створити безліч пристроїв, а також дослідити принципи їх роботи. Опановувати нові знання з такими наборами – легкий та захопливий процес!

Самостійні роботобудівники

Конструктор CIC 21-752 Монстр-трак на енергії солоної води

Круті набори роботів для самостійного складання – це подарунок, якому зрадіє майже кожна дитина. Адже роботи вже давно припинили бути металевими коробками на ніжках! На toys4brain знайдуться конструктори і на тваринну тематику, і космічні, і багатофункціональні (14 в 1, наприклад), і в рожевих відтінках, і ні на що не схожий робот нового покоління!

Нещодавно ми розповідали про шість причин обрати робот-конструктор для дитини. Якщо коротко, то такі іграшки є, перш за все, підмогою у навчанні, яку важко переоцінити. Вони також готують дітей до майбутнього, де нанотехнології, найімовірніше, будуть звичною справою, а розуміння нової електронної економіки та мов програмування стане запорукою безхмарного майбутнього.

Мислителі та стратеги

Логічні ігри – це доступний та простий спосіб випробувати інтелект своїх дітей і друзів! Просто оберіть один з наборів та спостерігайте за тим, як ваші близькі розумнішають та стають впевненішими в собі.

Головоломка Smart Games Колір Код

Дерев’яні головоломки Точка сборки підійдуть навіть  п’ятирічним малюкам. Вони виготовлені з натурального та безпечного матеріалу. Завдяки нейтральним кольорам і відсутності важких конструкцій дитина залишається сконцентрованою та ефективніше виконує поставлену задачу.  Ці ігри не такі прості, якими здаються! Наприклад, головоломка Тешка має 100 варіантів рішення і лише 4 елементи в запасі.

Бельгійська компанія Smart Games створює неймовірно круті ігри на логіку! Усі їхні головні переваги ми вже окреслювали тут. А зараз лишень скажемо, що це різноманітні та якісні ігри, що пасують як дітям, так і дорослім. І грати з ними можна як в компанії, так і на самоті. А за що ж ще взятися дитині, доки батьки відсипаються після пречудового святкування Нового року? Саме так!

Інженери-конструктори

STEM-іграшки з галузі інженерії та конструювання охоплюють водночас кілька типів. На toys4brain це власне конструктори, а ще будівельні кубики, пазли та 3D-пазли (так, між ними є різниця).

Дерев'яний конструктор EcoBot автомобіль Баггі з Bluetooth-керуванням

Конструктори бувають різні: від класичних дерев’яних до складних програмованих екземплярів. Ці іграшки допомагають розвивати логіку, дрібну моторику, просторове та творче мислення. Вони безпечні і підходять дітям з різним рівнем підготовки. Це, втім, не звільняє вас від потреби перевіряти, яким має бути мінімальний вік майбутніх користувачів.

Будівельні кубики брендів CUBIKA та COKO– це якісні та безпечні іграшки для ваших малюків. Вони максимально прості у використанні, але чого ще треба людині, яка лише починає вивчати світ? І форми, у які складаються деталі конструктора, добре знайомі дитині. Це милий песик чи потяг із гномами, розфарбований у всі кольори веселки.

Іграшки COKO трішки складніші і можуть зацікавити навіть дорослих. Ви, батьки, можете використовувати їх як антистрес! На стінках деталей розташовані застібки-липучки,  що дають змогу створювати фігури будь-яких розмірів та форм. На toys4brain ви знайдете набори, що складаються з 14, 22 і 36 елементів. Що більше, то веселіше!

Пазл Puzzlika 3 в 1 Щасливі історії

Пазли та 3D-пазли мають різну цільову аудиторію. Виробник пазлів Puzzlika орієнтується переважно на трирічних користувачів, а ось 3D-пазли можуть приємно здивувати й 33-річну людину, у якої достатньо досвіду за плечима. Але мають вони й спільну рису, а саме, принцип гри. Потрібно скласти картинку (у разі використання звичайних пазлів) або 3D-модель.

Орієнтуйтесь на вік та захоплення дитини, і вона точно не буде розчарованою вашим подарунком!

STEM-книги про все на світі

Пам'ятаєте вираз про те, що книга – найкращий подарунок? Цей вислів, мабуть, трохи заяложений, але все ж правдивий.

Енциклопедія неуків, бунтівників та інших геніїв

Дитина навряд чи втішиться, знайшовши під ялинкою том Кобзаря чи іншого «дорослого» чтива, але направду зрадіє будь-якій з книг Видавництва Старого Лева. Адже вони створюють історії, що не залишають дітей байдужими. Навіть дорослі будуть у захваті від того, як якісно створені ці історії та з якою турботою про дітей. Захопливі сюжети, неочікувані повороти, лише достовірні факти – ось аж ніяк не повний список того, що є характерним для книг видавництва Старого Лева.

Але щоб відчути увесь спектр позитивних емоцій, просто оберіть будь-яку книгу як подарунок собі, дітям і друзям!

Подарунки на Миколая, Новий і Старий новий рік – це справа непроста і серйозна. Тому ми сподіваємося, що наш путівник виявився для вас корисним!

Дивуйте своїх близьких класними подарунками, які не лише розважають, але й навчають.

Команда Toys4brain.

Копіювання матеріалів з сайту toys4brain.com.ua дозволяється тільки за умови вказівки авторства і розміщення зворотнього текстового посилання на кожен скопійований контент.

Відгуки клієнтів

uk
Українська Русский
Чат з продажів
 Українська не у мережі
 Техпідтримка не у мережі
Контакти
Телефон:
Зворотний дзвінок
Email:
Чат з продажів
Контакти