Огляд найбільш популярних STEM-іграшок у світі

22.11.2017

STEM-іграшки, безумовно, стали глобальним трендом та продовжують поширюватись світом. Це не дивно, адже такі забавки не тільки розважають, а й навчають. Детальніше про переваги та особливості навчальних іграшок ми розповідаємо ось тут.

На ринку продається безліч різноманітних STEM-іграшок з таких категорій, як робототехніка, науково-пізнавальні набори, механічні конструктори, електроніка, головоломки тощо. І їхня кількість продовжує зростати. Серед цієї різноманітності буває складно обрати саме ту забавку, яка відповідатиме усім очікуванням та потребам і дітей, і дорослих. Тож ми дослідили, якими іграшками найчастіше зараз бавляться у світі, та чому вони такі популярні.

LittleBits CloudBit Starter Kit

Littlebits

Інноваційний електронний набір для створення прототипів інтерактивних пристроїв, які синхронізуються через інтернет. Простими словами – з допомогою цього набору ви можете перетворювати речі, що вас оточують, на керовані пристрої. Наприклад, ви можете створити дверний дзвінок з SMS-сповіщеннями чи то лампу, якою можна керувати з допомогою смартфона. Цей конструктор ідеально підходить для програмістів-початківців та ентузіастів, які детальніше хочуть дослідити інтернет речей. Якщо ви хочете придбати такий набір своєму чаду чи на подарунок – зв’яжіться з нами, ми вам допоможемо!

Thames & Kosmos Crystal Growing

Crystal Growing

Хто хоче власноруч виростити кристали? Thames & Kosmos Crystal Growing – це набір для створення кристалів різної величини та кольору. В основі гри лежать експерименти, з допомогою яких можна зрозуміти, як взаємодіють хімічні елементи між собою та що з того виходить. Експериментуйте з чотирма різними видами кристалів: алюмо-калієві галуни, кристали сульфату натрію, кристали ацетату натрію та гіпсові кристали, які ростуть з різною швидкістю та мають різну форму. Такий та інші, не менш цікаві науково-пізнавальні набори, прекрасно підходять для маленьких дослідників та допитливих експериментаторів.

4M Weather Science Kit

Weather Science

Трендом цього року все ж залишаються науково-пізнавальні набори. 4М - один з найпопулярніших брендів у цій галузі. Конструктор 4М Дива природи – це інтерактивний набір для конструювання та вивчення різноманітних явищ природи, таких як статична електрика, утворення хмар і вітру, парниковий ефект і глобальне потепління, кругообіг води в природі, кислотний дощ. Ви можете створити хмари розміром з долоню та побудувати настільну модель циклу природного кругообігу води власноруч! Такий захоплюючий конструктор наочно допоможе пояснити закони та примхи, за якими працює наша погода.

Cubetto

Cubetto

Конструктор Cubetto – прекрасна можливість познайомити дітей віком від 3 років з програмуванням. Таким конструктором можна керувати без використання екрану, адже в набір входить дошка та кубики, з допомогою яких в інтерактивній формі дитина програмує рух конструктора. Робот може рухатись в різні сторони, крутитись на місці та малювати. Діти у всьому світі в захваті від цього набору! Також цей конструктор чудово підходить для розвитку малечі за системою Монтессорі. Поза тим, іграшка виготовлена з дерева та екологічно безпечна у використанні. А у нас ви знайдете такі будівельні кубики.

Makeblock Starter Robot Kit

Makeblock

Конструктор Makeblock – це базовий набір для створення двох робомобілей, яких можна запрограмувати та керувати ними з допомогою планшета, ноутбука чи iPad. Робота доволі просто зібрати, адже він складається з алюмінієвих деталей, які не потребують паяння. Після складання конструктора завантажте та встановіть додаток Makeblock HD для керування роботом через будь-який Bluetooth-пристрій. Програмне забезпечення Makeblock HD використовує зручний метод графічного програмування: ви можете перетягувати і розміщувати графічні блоки, і таким чином давати команди вашому роботу. Цей набір для складання ідеально підходить для початку роботи з електронними пристроями і програмуванням. Маленькі винахідники та дослідники будуть в захваті!

Osmo Starter Kit

Osmo

Інноваційний набір, який дозволяє переносити гру з iPad в реальність. В набір входить спеціальний пристрій, який потрібно прикріпити до iPad, а саме на зовнішню камеру. Таким чином, рухи, зроблені перед iPad, транслюватимуться на екран. З допомогою такого набору можна вчитись малювати, програмувати та грати в ігри-головоломки. Чудова гра, яка всебічно розвиває та підходить усім віком від 6 років.

LEGO Boost Robotics Creative Toolbox

Lego Boost

Всесвітньовідомий бренд конструкторів LEGO теж заохочує дітей вивчати STEM-дисципліни. З допомогою набору LEGO Boost Robotics Creative Toolbox можна зібрати 5 різних роботів та програмувати їх, використовуючи додаток на iOS та Android-пристроях. Додаток The Boost App пропонує зручний спосіб вивчення програмування завдяки пересуванню блоків з основними командами. Крім того, набір чудово розвиває уяву, креативність та логічне мислення. Такий конструктор підходить дітям віком від 7 років.

Ozobot

Ozobot

Інтерактивний набір Ozobot містить маленьких роботів, з допомогою яких можна вивчати програмування нестандартним способом. Для гри потрібно взяти чистий аркуш паперу, декілька кольорових маркерів та намалювати шлях руху для робота. Ozobot рухатиметься по намальованих лініях та реагуватиме на кольори загоранням ламп. Крім того, програмне забезпечення OzoBlockly дозволяє вийти за межі та власноруч запрограмувати робота на виконання різних команд. З цим конструктором вивчати програмування дійсно весело та цікаво!

Educational Insights My first Microscope

Microscope

Спеціально розроблений мікроскоп для дошкільнят дозволяє досліджувати навколишній світ із збільшенням у 8 разів. З допомогою такого набору діти можуть відчути себе вченими та детальніше вивчати різні об’єкти, наприклад, листя, каміння, метал тощо. Чудово розширює світогляд та допомагає дізнатись багато нових фактів про будову різноманітних предметів. До речі, в нашому магазині ви знайдете схожий мікроскоп бренду Artec зі збільшенням (тільки уявіть) у 300 разів!

Fisher Price Code a Pillar

Code a Pillar

Конструктор, з допомогою якого можна скласти рухому гусінь. Набір складається з 8 блоків, кожен з яких відповідає за конкретний рух чи звук гусені. Діти можуть експериментувати, з’єднувати блоки в різному порядку та слідкувати за результатом. Така іграшка чудово розвиває уяву, дає змогу експериментувати та навчає дітей пошуку способів вирішення задач. Крім того, з допомогою роботизованої гусені діти навчаються основам програмування у формі гри. Крута іграшка для найменших дослідників віком від 3 років!

Як бачимо, тренд 2017 року в сфері STEM-іграшок - робототехніка та науково-пізнавальні набори. Кожна з перелічених забавок має унікальні особливості та дизайн. Однак усіх їх об’єднує одне, те що робить їх популярними у всьому світі – вони забезпечують цікаво проведений час та дають змогу дітям всебічно розвиватись. STEM-іграшки допомагають виховувати мислячих людей та поглиблювати знання дітей в критично важливих сферах життєдіяльності: робототехніка, програмування, фізика тощо. Майбутнє – за STEM! Тому так важливо заохочувати дітей досліджувати, вивчати, експериментувати та змінювати наш світ на краще.

Зовсім скоро ми будемо підбивати підсумки 2017 року та дізнаємось, які ж STEM-іграшки були найпопулярнішими у світі в році, що минає. Слідкуйте за новинами на нашому сайті та сторінці у Facebook та дізнавайтесь найцікавіші новини з світу STEM! А захопливі відеоогляди іграшок чекають вас на нашому каналі YouTube. Підписуйтесь.

Команда Toys4brain.

Копіювання матеріалів з сайту toys4brain.com.ua дозволяється тільки за умови вказівки авторства і розміщення зворотнього текстового посилання на кожен скопійований контент.

Відгуки клієнтів

uk
Українська Русский
Чат з продажів
 Українська не у мережі
 Техпідтримка не у мережі
Контакти
Телефон:
Зворотний дзвінок
Email:
Чат з продажів
Контакти