Science Agents: наукові експерименти для душі та мозку

13.04.2018

Попри всі переваги традиційних методів навчання, трохи веселощів ще нікому не зашкодило. Схоже, саме цією думкою керувалися винахідники Science Agents. Кожен набір бренду - це складні науки впереміш з веселими експериментами, з якими під силу впоратися навіть другокласнику!

Science Agents – це наукові набори в коміксах, покликані відкрити дивовижний світ науки всім і кожному, незалежно від віку, захоплень або умінь. За умови обережності та послідовності, дитина без труднощів проведе усі експерименти. Але пам'ятайте про те, що безпека понад усе, тому товариство дорослих не буде зайвим. Виробник наборів звів до мінімуму ризик отримання травм, та надав максимум можливості збагатити свої знання та весело провести день.

Усі набори присвячені науці та знанням. Але враховуючи різноманітність та безмежність дитячих захоплень, Science Agents подбали і про розважальну частину навчального процесу. Ту саму, про яку так часто і несправедливо забувають на уроках в школі.

Та поки вчитель стоїть біля недосяжної дошки та розливає різні пінисті та шиплячі рідини по пробірках, організуйте власну Велику Хімічну Лабораторію! У якій ви, звичайно ж, будете Головним Хіміком-Експериментатором. У ході роботи з набором ви дізнаєтеся, як створити вулкан в пробірці, як виростити кольорові полімери, як створити картину на молоці та багато-багато іншого. Разом з героями коміксу ви проведете 43 наукові експерименти та поповните скарбничку знань цікавими фактами про навколишній світ. І гарненько повеселитесь!

Дитина любить пустувати та жартувати? Скористайтеся цією пристрастю повною мірою разом з Фабрикою веселих витівок! Герої цього коміксу, два вкрай дотепні приятелі, мають кілька ідей для веселощів. Поки ваш юний хімік-пустун готуватиме невинні розіграші, він і сам не помітить, як вивчить безліч нових цікавих фактів. Наприклад, як створити «живий» конверт, або як змусити воду застигнути у склянці. А також з'ясує, яку роль відіграє слиз в житті хробака і як, власне, створити цього хробака в пробірці. Чудо життя та хімії в одному! Для найсміливіших у наборі є інструкція для перетворення в героя бойовиків і жахів. Не тільки у фільмах буває реалістична кров, і Science Agents разом з наукою нам це довели. Кількість експериментів вражає: їх цілих 33! Тому будьте готові до всього та не забувайте про заходи безпеки.

На противагу веселим витівкам, Science Agents подбали і про тих, хто любить викривати осіб, які за цими витівками стоять. Набір Science Agents Науковий детектив - це 38 наукових експериментів, в ході проведення яких дитина зможе відчути себе одночасно і вченим, і кваліфікованим шпигуном. Вже добре нам знайома пара друзів стикається з проблемою: хтось викрав їхні скарби, тому ваше завдання - допомогти їм розшукати злочинця, застосовуючи свої знання та вміння. Хімія на всі випадки життя! Проводьте наукові експерименти, щоб порівняти знайдені речові докази та вирахувати лиходія.

Навряд чи знайдеться дитина, яка не любить мильні бульбашки. Невагомі кульки, що переливаються усіма кольорами, захоплюють увагу дітей будь-якого віку. Science Agents взяли це до відома та створили набір Наука мильних бульбашок. Назва цього комплекту цілком виправдовує себе, адже ви не просто будете проводити експерименти, але й станете учнем Академії мильних бульбашок! Та за умови успішного виконання всіх завдань отримаєте звання Майстра мильних бульбашок.

Пояснити складну науку в ігровій та зрозумілій дитині формі - це найкращий спосіб зацікавити її та полегшити процес навчання. Зробіть розчин для бульбашок та готуйтеся до веселощів. Створіть найбільшу бульбашку у вашому житті, мильну змію з бульбашок або й навіть кубічну бульбашку! А хочете, намалюйте шедевр мильними бульбашками. Варіантів веселощів безліч: 30 наукових експериментів та 7 рівнів навчання стануть захопливим випробуванням для вашого мозку.

Наша планета - це дивовижна, грандіозна система. Багато процесів, що відбуваються в її межах, нам усе ще невідомі. Однак є те, стосовно чого ми можемо бути впевнені! Наприклад, як виникає торнадо, звідки зірки на небі та чому під водою вулканів більше, ніж на поверхні Землі. Герої коміксу, який входить в комплект набору Дивовижні природні явища, здається, можуть про це багато чого розповісти! І не тільки розповісти, але й показати та допомогти створити. Разом з ними дитина дізнається безліч нових фактів і власними руками відтворить одні з найбільш неймовірних природних явищ. Водночас цей набір - це ще одне нагадування про те, що хімія невід’ємна частина нашого життя.

Саме це і робить усі набори Science Agents настільки цінними. Під час роботи з ними дитина буде часто використовувати звичні йому інгредієнти, що також спрощує процес навчання.

Science Agents весело і зрозуміло пояснюють базові наукові поняття, природні явища та хімічні процеси. Нехитрі та цікаві завдання заволодіють увагою дитини, розширять його кругозір та допоможуть краще розуміти навколишній світ.

Команда Toys4brain.

Копіювання матеріалів з сайту toys4brain.com.ua дозволяється тільки за умови вказівки авторства і розміщення зворотнього текстового посилання на кожен скопійований контент.

Відгуки клієнтів

uk
Українська Русский
Чат з продажів
 Українська не у мережі
 Техпідтримка не у мережі
Контакти
Телефон:
Зворотний дзвінок
Email:
Чат з продажів
Контакти