ТОП-11 найкращих STEM-іграшок 2017 року

27.02.2018

Із року в рік STEM-іграшки набувають все більшої популярності серед дітей та їхніх батьків. Причини цього очевидні: бавлячись з ними, дитина водночас розвивається та навчається. Розвиток науки і техніки впливає на наше повсякденне життя. Та поки науково-технічний прогрес рухається семимильними кроками, STEM-іграшки також не здають позиції! Минулий 2017 рік був багатий на неймовірні відкриття в самих різних галузях науки і техніки. Наприклад, чи знали ви, що серед нас уже живе наполовину штучний організм? За допомогою генетичного коду, який складається з шести літер, вчені створили нову форму життя! Чи це не дивовижно?

Саме тому наша задача зараз - підготувати ґрунт для майбутнього покоління, щоб сьогоднішні діти завтра змогли зробити наш світ ще кращим. У перервах між збиранням чергового конструктора Artec, зніманням відеоогляду Android-мобіля Ecobot та вигулюванням нашої шустрої робоящірки, ми провели власне дослідження і підготували для вас рейтинг найпопулярніших на нашу думку STEM-іграшок 2017 року.

Kano Computer Kit

Kano Computer Kit

Kano Computer Kit - це набір для збирання комп'ютера, що працює на платформі Raspberry Pi 3. Зібрати його так само просто і весело, як і конструктор LEGO. Як стверджує розробник цього чудо-набору, сучасні діти хочуть не тільки поглинати, але й створювати. Ми не можемо з цим не погодитися! Відмінною рисою цього конструктора є те, що після складання комп'ютера дитина також може розробити власні програми, які будуть на ньому справно працювати. Безсумнівно, це чудовий подарунок для майбутнього Білла Гейтса.

Droid Inventor Kit

Droid Inventor Kit

Конструктор для найвідданіших фанатів Зоряних війн. Маючи Droid inventor Kit, будь-який винахідник-початківець має можливість своїми руками зібрати астромеханічного дроїда R2-D2. Окрім збирання, дитина також може за своїм бажанням змінити зовнішній вигляд робота. Набір містить докладну інструкцію, яка допоможе у цій непростій справі. Впоравшись зі складанням, сміливо відправляйте R2-D2 на завдання! Керувати роботом дуже просто, завантаживши спеціальний додаток на ваш пристрій на iOS або Android. Droid inventor Kit сумісний з іншими наборами littleBits, тому, якщо у вас є інші конструктори littleBits, швидше діставайте їх - вони зроблять гру ще цікавішою! Якщо ж раптом littleBits у вас поки немає - повідомте про це нам, і ми вам допоможемо. Веселий та ефективний спосіб зануритися в світ програмування, електроніки та культової франшизи.

littleBits Electronics Arduino Coding Kit

littleBits Electronics Arduino Coding Kit

Конструктори littleBits займають помітне місце в рейтингах найкращих STEM-іграшок 2017 року. Вони прості у використанні, безпечні, а також багатофункціональні. Їх особливість полягає в тому, що всі набори бренду сумісні між собою. Таким чином, маючи два та більше набори, ви можете розширити функціонал кожного з них, під'єднавши їх один до одного! Ми вже згадували набори littleBits в одному з наших рейтингів, але вони варті того, щоб розповісти про них ще раз. Попри те, що на перший погляд Arduino Coding Kit виглядає як надскладна конструкція, конструктор функціонує досить просто! Його легко опанує дитина віком від 8 років. Набір містить все необхідне для вивчення основ електроніки та програмування. За допомогою контролера Arduino та семи популярних модулів формфактора Bits, дитина зможе зануритись у світ програмування Arduino. Не вимагає макетування та паяння.

Wonder Workshop Dash Robot Wonder

Wonder Workshop Dash Robot Wonder

Відчуйте себе сучасним Татом Карло разом з цим крихітним, але таким кмітливим роботом! Dash Robot Wonder має справжню особистість та свободу волі. Керувати іграшкою можливо за допомогою будь-якого телефону з операційною системою iOS або Android. Так, робот може світитися, рухатися та видавати звуки, але це далеко не все, на що він здатний! Для конструктора Dash Robot Wonder був розроблений додаток Blockly, що дозволяє значно розширити можливості цієї іграшки. Ви можете запрограмувати його реагувати на ті чи інші події певним чином, що перетворює гру з Dash в неймовірно цікавий процес. Але і це ще не все! Для дітей від 12 років передбачена можливість створити власний додаток на iOS і Android за допомогою Objective C і Java.

SmartLab Toys Squishy Human Body

SmartLab Toys Squishy Human Body

Human Body Model - це іграшка для вивчення анатомії людини, що якнайкраще підштовхує дитину до вивчення біології. До комплекту входить модель людського тіла, інструменти для вилучення органів, англомовна інструкція, а також кольорова схема, на якій позначені всі органи з набору. Human Body Model сподобається кожному, хто марить біологією, та стане чудовою відправною точкою для вивчення людського організму задовго до початку навчання. Наш організм – це складна біологічна система, але завдяки сучасним анатомічним наборам дитина матиме змогу вгамувати свою цікавість і дізнатися, що знаходиться всередині нас!

Snap Circuits Jr. SC-100 Electronics Discovery Kit

Snap Circuits Jr. SC-100 Electronics Discovery Kit

Електронний конструктор Snap Circuits Jr. SC-100 – чудова іграшка, що пояснює дитині основні принципи та правила побудови електричних кіл. Конструктор призначений для дослідників віком від 8 до 108 років, і в цьому, безумовно, його перевага. Дорослі разом з дітьми можуть навчитися чомусь новому! А вчитися, як ми щиро вважаємо, ніколи не пізно. Набір містить безліч деталей, що дозволяють побудувати найрізноманітніші моделі. Наприклад, схеми з паралельним підключенням світлодіода, схеми вентилятора, сигналізації та ін. Виробник надав нам можливість зібрати понад 100 моделей! Наочність, користь і веселощі гарантовані, ми обіцяємо. Бо саме так було ось з такими аналогами Snap Circuits.

Thames and Kosmos Physics Workshop

Thames and Kosmos Physics Workshop

Thames and Kosmos Physics Workshop та подібні йому іграшки - це маст-хев для винахідників-початківців. Ви запитаєте, що виділяє саме цей конструктор з-поміж інших? Все дуже просто: це один із найбільш функціональних наборів, який навчає фундаментальним фізичним поняттям. Він містить 300 деталей, які збираються в десятки рухливих і статичних конструкцій: вітряки, корабельні ліхтарі, безліч різноманітних кранів, машин і роботів, та навіть пейнтбол! Але попереджаємо, що наш список - це далеко не всі моделі, які можливо зібрати. Це все робить Thames and Kosmos Physics Workshop прекрасною іграшкою для вивчення основ фізики та інженерії.

Scientific Explorer Magic Science for Wizards Only Kit

Scientific Explorer Magic Science for Wizards Only Kit

Чи не хочете ви додати трохи магії у ваше життя? Маючи під рукою Scientific Explorer Magic Science for Wizards Only Kit, у вас з цим не буде жодних проблем. Маленькі діти - це теж свого роду першовідкривачі, тільки сфера їх діяльності обмежується цілком звичними для дорослих фактами і явищами. Допоможіть дитині зберегти це почуття захоплення і подиву в старшому віці, обравши для неї цей набір. Наука буває дивовижною і магічною! Scientific Explorer нагадує нам про це, надаючи маленьким чарівникам можливість створити диво, не виходячи з дому. На вибір пропонується дев'ять варіантів гри, кожен з яких досліджує свою хімічну реакцію на певні речовини. Трохи магії, і всі дивовижні зілля обов'язково оживуть!

GoldieBlox and The Spinning Machine

GoldieBlox and The Spinning Machine

Чотирирічна дівчинка-інженер - чи можливо це? Так, так, і ще раз так! Бренд GoldieBlox подбав про те, щоб інженерія була веселою навіть для наймолодших з нас. Головна героїня цієї історії Голді та її пес Начо, стикаються з непростою проблемою. І нам належить допомогти знайти їм вихід, а саме побудувати спеціальний пристрій, щоб Начо міг вільно переслідувати свій хвіст. Цей набір розвиває просторове мислення і впевненість в прийнятті непростих рішень. GoldieBlox and The Spinning Machine містить збірник оповідань про Голді, п'ять фігурок тварин і безліч деталей для збирання необмеженої кількості моделей.

National Geographic Break Open 10 Premium Geodes Kit

National Geographic Break Open 10 Premium Geodes Kit

Додайте в освітній процес трохи веселощів! Набір National Geographic Break Open 10 Premium Geodes вихваляє науку про землю, геодезію, і запрошує вас приєднатися. У набір входить все, що для цього необхідно: десять першокласних жеод з п'яти різних шахт по всьому світу, захисні окуляри, стенд та кольорова інструкція. Світ кристалів стає все більш доступним для вивчення і розуміння. Серед того, що ви можете знайти, досліджуючи цей набір, виробник виділяє кварц, кальцит, пірит і навіть аметист! Для того щоб цілком насолодитися пізнавальним процесом, вам знадобиться молоток та невелика доза рішучості.

Meccano Meccanoid G15 KS Personal Robot

Meccano Meccanoid G15 KS Personal Robot

Продовжуючи тему наполовину штучного інтелекту, пропонуємо звернути увагу на конструктор серії Meccano. Це набір, який дозволяє користувачеві сконструювати власного робота висотою трохи більше одного метра! Попри те, що цей процес не буде простим чи швидким, кінцевий результат того вартуватиме. Ви отримаєте робота, здатного навчатись - імітувати ваші дії та виконувати команди. Набір містить 1200 деталей, серед яких мозок, LED-очі та вісім двигунів. Є два шляхи керування роботом: за допомогою телефону з операційною системою iOS або Android; або ж ви можете навчити Meccanoid шляхом безпосередніх маніпуляцій. Останній варіант набагато простіший та передбачає безліч голосових команд, які ви можете використовувати.

Незважаючи на те, що тренд на STEM-іграшки вже глибоко закріпився на ринку, ми віримо, що все найкраще ще попереду! Пропонуємо вам залишатися з нами, щоб і надалі бути в курсі найпрогресивніших досягнень робототехніки, науково-пізнавальних наборів, електронних конструкторів, механічних моделей і 3D-пазлів, наборів для програмування і кодування, а також головоломок. Ми впевнені, що 2018 рік порадує нас новими чудовими іграшками. Слідкуйте за нами в Facebook та Instagram, щоб не пропустити найцікавіше зі світу STEM.

Команда Toys4brain.

Копіювання матеріалів з сайту toys4brain.com.ua дозволяється тільки за умови вказівки авторства і розміщення зворотнього текстового посилання на кожен скопійований контент.

Відгуки клієнтів

uk
Українська Русский
Чат з продажів
 Українська не у мережі
 Техпідтримка не у мережі
Контакти
Телефон:
Зворотний дзвінок
Email:
Чат з продажів
Контакти