Крутни, переверни: культовий кубик Рубіка на Toys4brain

27.08.2020

Перший прототип всесвітньо відомої іграшки-головоломки кубик Рубіка був створений угорським скульптором і професором архітектури Ерне Рубіком у 1974 році. Надихнуло його на це прагнення допомогти студентам осягнути тривимірний простір. Щоб розв'язати головоломку, Ерне Рубіку знадобився цілий місяць! Тоді він і не підозрював, наскільки популярним стане його винахід.

Кубики Рубіка

За останні 40 років кубик Рубіка зазнав значних змін. Ви могли бачити його в кіно, йому присвячували виставки та фестивалі, а у 2015 році головоломку навіть додали у Національний зал слави іграшок США. До речі, світовий рекорд зі складання кубика Рубіка – 4,22 секунди (належить Феліксу Земдегсу з Австралії).

Toys4brain пропонує оригінальні кубики Рубіка, що відрізняються кольоровою гамою, формою і способом складання. Такі головоломки сприяють розвитку дрібної моторики, уважності, логічного мислення та пам'яті.

У нашій крамниці ви знайдете як класичні кубики 4×4, 3×3 (міні кубик з кільцем) та 2×2, так і їхні варіації: головоломка різнокольорова Змійка (це 24 трикутники, з’єднані шарнірами, які ви можете скласти у понад 50 форм) та мініатюрна біло-блакитна Змійка з кільцем, гра для кількох гравців Rubik's Cage: Три в ряд (обертайте кубики, щоб першими скласти ряд однакових за кольором кубиків), а ще набір з двох кубиків з кільцями та ланцюжками.

Вибирайте свою іграшку, і хто знає, можливо, саме ви станете наступним рекордсменом зі складання кубика Рубіка!

uk
Українська Русский
Чат з продажів
 Українська у мережі
 Техпідтримка не у мережі
Контакти
Телефон:
Зворотний дзвінок
Email:
Чат з продажів
Контакти