STEAM-набір 4M В'язання шпицями та гачком 00-05539

Код: 906273
STEAM-набір 4M В'язання шпицями та гачком 00-05539
Все про товар
Опис
Відео
Доставка
Оплата
Гарантія
1122.00 ₴
Сповістити
про наявність
Все про товар
Вік: 8-13
У комплекті – нитки різних кольорів, 2 гачки, 3 п’яльця-тримачі, голка та детальна інструкція зі створення в’язаних шедеврів. Для дітей віком від 5 років. Читати далі
1122.00 ₴
Сповістити
про наявність
Додати до обраних
1122.00 ₴
Сповістити
про наявність

Також вас можуть зацікавити

У наборі є все для активного відпочинку: дім на колесах, лісова локація та вітрильник. Допоможіть трьом друзям зібрати речі та дістатися пункту призначення.
ID: 905013
STEAM–набір 4M Наукові відкриття 00 01711
Додати до обраних
ID: 904003
STEAM–набір 4M Наукові відкриття 00-01711
1421.20 ₴
1136.80 ₴
Додати до обраних
У кошик
Набір для справжніх ерудитів з усім необхідним для 42 експериментів та відкриттів. Перетворіть домівку на лабораторію! Для дітей від 8 років.
ID: 904003
Опис

Яскравий набір для затятих любителів рукоділля та нових його прихильників. У коробці – все необхідне для створення ексклюзивних виробів. Зокрема на спеціальних зубчастих п’яльцях можна плести колові полотна різного діаметру, з допомогою гачків – деталі й аксесуари на будь-який смак. У м’якого ведмедика немає теплої шапки, а ляльці нічого вдягти на прогулянку? Саме час поповнити іграшковий гардероб дизайнерськими речами.

Відео

Youtube video

Як користуватися

Пориньте у веселий світ хенд-мейду разом із ! Почніть із найпростішого – набору петель. Далі – лицьова гладь та перші візерунки. Удосконалюйте свої вміння і вже невдовзі зможете похизуватися справжніми витворами мистецтва – від мініатюрних метеликів і серветок до телефонних чохлів та шарфиків. Довіртеся фантазії, вона точно не підведе!

В’язання розвиває уяву, естетичний смак, абстрактне мислення, сприяє посидючості, тренує дрібну моторику рук, концентрацію уваги, формує акуратність, а також знайомить із поняттями композиції й колористики.

Кому подарувати

Юним модельєрам віком від 5 років або дорослим, які мріють про нове хобі. Набір гарно зарекомендував себе на уроках трудового навчання та майстер-класах для початківців.

Про виробника

Науково-пізнавальні набори 4М – це простий та цікавий спосіб вивчення різноманітних фізичних явищ, принципів конструювання та застосування альтернативних джерел енергії. Найкраще такі набори підходять дітям шкільного віку, адже саме в цей час вони неабияк допитливі та прагнуть дослідити весь світ в найкоротші терміни. В асортименті виробника ви знайдете цікаві набори для дослідження природних явищ, проведення експериментів, конструювання роботів та механізмів тощо.

Характеристики

Вік від 5 років
Габарити опаковання 375 мм × 285 мм × 65 мм
Країна-виробник Китай

Комплектація

  • В’язальні п’яльця – 3 шт.
  • Допоміжна шпиця – 1 шт.
  • Гачки – 2 шт.
  • Нитки – 7 мотків
  • Голка – 1 шт.
  • Інструкція (англійською) – 1 шт.

Додаткова інформація

Увага! Набір містить дрібні елементи. Обов’язково дотримуйтеся вікових рекомендацій 4M.

Відео
Youtube video
Доставка
Оплата
Гарантія

Відгуки клієнтів

uk
Українська Русский
Чат з продажів
 Українська не у мережі
 Техпідтримка не у мережі
Контакти
Телефон:
Зворотний дзвінок
Email:
Чат з продажів
Контакти