Конструктор LEGO DOTs Браслет та брелок для валізи "Солодка киця" 41944

Код: 906631
Конструктор LEGO DOTs Браслет та брелок для валізи "Солодка киця" 41944
Все про товар
Опис
Відео
Доставка
Оплата
Гарантія
486.80 ₴
Сповістити
про наявність
Все про товар
Вік: 5-13
Конструктор містить 188 деталей для декору брелока з котячою мордочкою та браслета, а також буклет з варіантами оздоблення. Для дітей віком від 6 років. Читати далі
486.80 ₴
Сповістити
про наявність
Додати до обраних
486.80 ₴
Сповістити
про наявність
Опис

LEGO DOTs Браслет та брелок для валізи "Солодка киця" 41944 – це конструктор, що містить 188 деталей для створення унікальних прикрас. У коробці ви знайдете дві основи: брелок з котячою мордочкою і браслет, а також буклет з готовими ідеями з оздоблення аксесуарів. Для дітей віком від 6 років.

Відео

Youtube video

Як користуватися

"Солодка киця" від LEGO підсолодить ваш образ до невпізнання! Приготуйтеся втілити свої найсміливіші ідеї, прикрашаючи браслет і брелок у вигляді милої котячої мордочки. Для цього в наборі є понад сто дотсів різної форми та відтінків (пастельні, напівпрозорі, яскраві).

Брелок виготовлений із міцного, якісного пластику, та оснащений фіолетовим кільцем для кріплення на сумці або ключах. Браслет гнучкий, але також міцний і може бути відрегульований під будь-який розмір зап'ястя.

У наборі є буклет із готовими варіантами оздоблення аксесуарів. Спробувавши їх усі, не зупиняйтесь! Натомість постарайтеся вигадати власні авторські дизайни.

LEGO DOTs Браслет та брелок для валізи "Солодка киця" 41944 розвиває інтелект, уяву, дрібну моторику, наочно-образне та творче мислення. Ця серія спонукає дітей до самовираження та допомагає зробити перші кроки у світі дизайну.

Кому подарувати

Таке дозвілля неймовірно корисне для дітей віком від 6 років, котрі обожнюють рукоділля й мозаїки. Конструктор також підійде для художньо-естетичних та декоративно-прикладних гуртків.

Про виробника

Компанія LEGO була заснована підприємцем та винахідником Оле Кірком в Данії в далекому 1932 році, і з тих часів товари, які вона виробляє, зазнали колосальних змін. Починаючи з виробництва дерев'яних іграшок, драбин та прасувальних дощок, компанія в результаті досягла небаченої популярності і перевершила багатьох конкурентів. Ім'я бренду говорить саме за себе. У перекладі з латині LEGO означає "я вчуся", "я складаю". Яскраві будівельні кубики всіляких форм та розмірів захоплюють увагу дітей та підлітків вже багато років. Сприяють розвитку їхніх рухових умінь, структурно-логічного мислення, уваги та терплячості, і, звичайно ж, уяви. Багато поколінь батьків вже встигли оцінити користь цих наборів. Встигніть і ви!

Характеристики

Вік від 6 років
Кількість деталей 188
Матеріал пластик
Країна-виробник Китай
Країна реєстрації бренду Данія
Габарити опаковання 60 мм × 100 мм × 260 мм

Комплектація

  • Конструктор LEGO DOTs Браслет та брелок для валізи "Солодка киця" 41944 — 188 деталей.
  • Книжка-інструкція — 1 шт.
Відео
Youtube video
Доставка
Оплата
Гарантія

Відгуки клієнтів

uk
Українська Русский
Чат з продажів
 Українська не у мережі
 Техпідтримка не у мережі
Контакти
Телефон:
Зворотний дзвінок
Email:
Чат з продажів
Контакти