Конструктор LEGO DUPLO Сміттєвоз та сміттєпереробка (10945)

Код: 905011
Конструктор LEGO DUPLO Сміттєвоз та сміттєпереробка (10945)
Все про товар
Опис
Відео
Доставка
Оплата
Гарантія
730.80 ₴
Сповістити
про наявність
Все про товар
Вік: 0-4
Набір містить 2 мініфігурки, деталі для складання сміттєвоза, 3 контейнери (зелений, блакитний, жовтий) та 3 пакети для відходів. Для дітей віком від 2 років. Читати далі
730.80 ₴
Сповістити
про наявність
Додати до обраних
730.80 ₴
Сповістити
про наявність
Опис

Розвивальний конструктор LEGO DUPLO Сміттєвоз та сміттєпереробка – це яскравий корисний набір із 19 деталей.

З його допомогою малеча навчиться розрізняти кольори, адже тільки так вдасться правильно посортувати іграшковий непотріб. Для кожного контейнера передбачено окремий пакет відповідного кольору. Після сортування по відходи приїде вантажівка з відкидним кузовом. Сміттяр вправно збере всі контейнери та відвезе їх на звалище.

До комплекту також входить іграшковий віник та вулична лавочка.

Відео

Youtube video

Як користуватися

Навчіть дитину берегти довкілля. Спершу треба скласти сміттєвоз. З’єднайте колеса й кабіну, почепіть до корпуса кузов. Зімітуйте ситуацію, в якій мініфігурка хлопчика виносить сміття до контейнерів. Поясніть дітям, що в сучасному світі відходи сортують, щоб не завдати шкоди екології. Для цього слід покласти пакети у баки відповідних кольорів.

Посадіть у кабіну водія. Він завантажить сміття у кузов та відвезе його на переробку. Якщо з пакетів висипався дрібний непотріб, скористайтеся іграшковим віником, щоб усе підмести. Адже чистота – запорука здоров’я!

Комплект чудово поєднується з іншими наборами серії LEGO DUPLO. Він розвиває уяву, наочно-образне й просторове мислення, дрібну моторику. Знайомить малюків із новими формами й кольорами. Дитина вчиться порівнювати предмети й пропорції, запам’ятовувати їх. А ще – набуває навичок дбайливого ставлення до природи.

Кому подарувати

Гарний розвивальний подарунок для дітей віком від 2 років, який сподобається як хлопчикам, так і дівчаткам. Чудово підійде для занять у дитсадках.

Про виробника

Компанія LEGO була заснована підприємцем та винахідником Оле Кірком в Данії в далекому 1932 році, і з тих часів товари, які вона виробляє, зазнали колосальних змін. Починаючи з виробництва дерев'яних іграшок, драбин та прасувальних дощок, компанія в результаті досягла небаченої популярності і перевершила багатьох конкурентів. Ім'я бренду говорить саме за себе. У перекладі з латині LEGO означає "я вчуся", "я складаю". Яскраві будівельні кубики всіляких форм та розмірів захоплюють увагу дітей та підлітків вже багато років. Сприяють розвитку їхніх рухових умінь, структурно-логічного мислення, уваги та терплячості, і, звичайно ж, уяви. Багато поколінь батьків вже встигли оцінити користь цих наборів. Встигніть і ви!

Характеристики

Вік від 2 років
Вага опаковання 570 г
Матеріал пластик
Країна-виробник Угорщина
Країна реєстрації бренду Данія

Комплектація

  • LEGO DUPLO Сміттєвоз та сміттєпереробка 10945 – 19 деталей.
  • Книжка-інструкція – 1 шт.
Відео
Youtube video
Доставка
Оплата
Гарантія

Відгуки клієнтів

uk
Українська Русский
Чат з продажів
 Українська у мережі
 Техпідтримка не у мережі
Контакти
Телефон:
Зворотний дзвінок
Email:
Чат з продажів
Контакти