Конструктор LEGO Minecraft «Закинута» шахта (21166)

Код: 905135
Конструктор LEGO Minecraft «Закинута» шахта (21166)
Все про товар
Опис
Доставка
Оплата
Гарантія
682.00 ₴
Сповістити
про наявність
Все про товар
Вік: 5-13
У наборі мініфігурки Стіва й Зомбі, павук і «живий» слиз. А ще, власне, шахта з елементами вугілля, заліза й діамантів. Виготовлено для дітей віком від 7 років. Читати далі
682.00 ₴
Сповістити
про наявність
Додати до обраних
682.00 ₴
Сповістити
про наявність

Також вас можуть зацікавити

У наборі: 2 мініфігурки, екофургон зі знімним дахом, теплиця для дерев, білочка та чимало садівничих аксесуарів. Для дітей віком від 6 років. 336 деталей.
ID: 905957
Опис

Новинка від LEGO. Комплект Закинута шахта 21166 – це класичний бойовик Minecraft у реальному світі. Головному герою Стіву доведеться боротися з ворожими істотами, котрі захопили шахту.

Набір оснащений спеціальним механізмом, який допоможе протистояти монстрам і скидати на них блоки гравію. Проникніть у підземні глибини та зазирніть під павутину – здається, там щось є!

Як користуватися

Розпакуйте коробку й ознайомтеся з її вмістом. Згідно з простою інструкцією складіть ігрову локацію.

Разом зі Стівом добувайте, будуйте й досліджуйте. У печері можна знайти вугілля, залізо й діаманти. Однак будьте готові до зустрічі зі страхітливим зомбі, моторошним павуком і «живим» слизом. Коли помітите їх, то спробуйте виманити до виходу з печери, а тоді скиньте гравій із верхнього рівня і знешкодьте ворожих мобів: ба-бах!

LEGO Minecraft «Закинута» шахта (21166) розвиває уяву, просторове, логічне й наочно-образне мислення. Такі тематичні ігри мотивують дітей фантазувати й експериментувати. З ними дітлахи вчаться створювати конструкції за схемою, малюнком і текстовою інструкцією.

Кому подарувати

Набір сподобається всім фанатам серії віком від 7 років. Він стане корисним дозвіллям у шкільних групах продовженого дня та чудово підійде для гуртків з моделювання й конструювання. А ще це крута альтернативна комп’ютерним іграм.

Про виробника

Компанія LEGO була заснована підприємцем та винахідником Оле Кірком в Данії в далекому 1932 році, і з тих часів товари, які вона виробляє, зазнали колосальних змін. Починаючи з виробництва дерев'яних іграшок, драбин та прасувальних дощок, компанія в результаті досягла небаченої популярності і перевершила багатьох конкурентів. Ім'я бренду говорить саме за себе. У перекладі з латині LEGO означає "я вчуся", "я складаю". Яскраві будівельні кубики всіляких форм та розмірів захоплюють увагу дітей та підлітків вже багато років. Сприяють розвитку їхніх рухових умінь, структурно-логічного мислення, уваги та терплячості, і, звичайно ж, уяви. Багато поколінь батьків вже встигли оцінити користь цих наборів. Встигніть і ви!

Характеристики

Вік від 7 років
Вага опаковання 420 г
Габарити опаковання 262 мм × 191 мм × 61 мм
Розмір складеної локації 140 мм × 190 мм × 120 мм
Матеріал пластик
Батарейки не потрібні
Країна-виробник Чехія
Країна реєстрації бренду Данія

Комплектація

  • Конструктор LEGO Minecraft «Закинута» шахта (21166) – 248 деталей.
  • Книжка-інструкція – 1 шт.

Додаткова інформація

Увага! Набір містить дрібні елементи. Дотримуйтеся вікових рекомендацій LEGO.

Доставка
Оплата
Гарантія

Відгуки клієнтів

uk
Українська Русский
Чат з продажів
 Українська у мережі
 Техпідтримка не у мережі
Контакти
Телефон:
Зворотний дзвінок
Email:
Чат з продажів
Контакти