Конструктор LEGO Minecraft Сучасний будиночок на дереві (21174)

Код: 905140
Конструктор LEGO Minecraft Сучасний будиночок на дереві (21174)
Все про товар
Опис
Відео
Доставка
Оплата
Гарантія
4999.13 ₴
Сповістити
про наявність
Все про товар
Вік: 8-13
У наборі 4 мініфігурки, деталі для модульного 4-кімнатного будиночка та дерев. А ще тварини з гри Minecraft і чимало аксесуарів. Для дітей віком від 9 років. Читати далі
4999.13 ₴
Сповістити
про наявність
Додати до обраних
4999.13 ₴
Сповістити
про наявність
Опис

Новинка для любителів серії LEGO Minecraft. Сучасний будиночок із кухнею, кабінетом, бібліотекою та спальнею. Тут є кілька поверхів із панорамними вікнами, а також усе необхідне для облаштування такого незвичного житла: меблі, сходи, скрині для речей, світильники-факели. Є навіть риба для зголоднілого кота й знесені курми яйця.

Локація вражає! Будинок розташований на височезному дереві, що, здавалось би, небезпечно. Утім конструкція дуже стійка завдяки досить міцній основі. Стінами тягнуться зелені ліани, які додають сучасному котеджу затишку й оригінальності.

До набору також входить LEGO-ключик, з допомогою якого елементи легше роз’єднуються.

Відео

Youtube video

Як користуватися

Компанія LEGO вже традиційно подбала про все. У коробці ви знайдете посортовані за кольорами елементи та покрокову інструкцію. Почніть з основи декорації й дерев. Або ж навпаки – спершу складіть всі блоки кімнат, після чого перейдіть до самого каркасу.

Кубики універсальні. Вони мають ідентичні кріплення й кожен із них з’єднується з будь-яким іншим. Тому ви маєте змогу створювати різні інтер'єри, регулювати кількість поверхів у котеджі чи змінювати дизайн кімнат. Якщо ж вигляд остаточного варіанту не сподобався, скористайтеся LEGO-ключиком, щоб розібрати готову модель і скласти щось зовсім нове.

А от чи поладнають між собою іграшкові мешканці? Залежить лише від вашої фантазії. Вигадуйте власні сюжети для гри та насолоджуйтесь новими враженнями від конструктора!

LEGO Minecraft Сучасний будиночок на дереві (21174) розвиває уяву, концентрацію, посидючість та логічне мислення. Головною перевагою є те, що під час складання діти можуть помилитися, проаналізувати, чому так сталося, та навчитися виправляти ситуацію.

Конструктор – це чудова альтернатива віртуальним іграм. А також класна нагода провести час із родиною, адже складати LEGO разом значно веселіше!

Кому подарувати

Сучасний будиночок на дереві (21174) сподобається як дітям від 9 років, так і дорослим колекціонерам серії Minecraft. Набір прекрасно підійде для гуртків із конструювання, адже такі великі моделі дуже корисно складати з друзями. Так діти вчаться працювати в команді й презентувати свою роботу.

Про виробника

Компанія LEGO була заснована підприємцем та винахідником Оле Кірком в Данії в далекому 1932 році, і з тих часів товари, які вона виробляє, зазнали колосальних змін. Починаючи з виробництва дерев'яних іграшок, драбин та прасувальних дощок, компанія в результаті досягла небаченої популярності і перевершила багатьох конкурентів. Ім'я бренду говорить саме за себе. У перекладі з латині LEGO означає "я вчуся", "я складаю". Яскраві будівельні кубики всіляких форм та розмірів захоплюють увагу дітей та підлітків вже багато років. Сприяють розвитку їхніх рухових умінь, структурно-логічного мислення, уваги та терплячості, і, звичайно ж, уяви. Багато поколінь батьків вже встигли оцінити користь цих наборів. Встигніть і ви!

Характеристики

Вік від 9 років
Вага опаковання 1815 г
Розмір складеного будиночка 290 мм × 200 мм × 170 мм
Матеріал пластик
Батарейки не потрібні
Країна-виробник Чехія
Країна реєстрації бренду Данія

Комплектація

  • Конструктор LEGO Minecraft Сучасний будиночок на дереві (21174) – 909 деталей.
  • Книжка-інструкція – 1 шт.

Додаткова інформація

Увага! Набір містить дрібні елементи. Обов’язково дотримуйтеся вікових рекомендацій LEGO.

Відео
Youtube video
Доставка
Оплата
Гарантія

Відгуки клієнтів

uk
Українська Русский
Чат з продажів
 Українська у мережі
 Техпідтримка не у мережі
Контакти
Телефон:
Зворотний дзвінок
Email:
Чат з продажів
Контакти