Конструктор LEGO NINJAGO Тренування спін-джитсу ніндзя Кая 70688

Код: 906789
Конструктор LEGO NINJAGO Тренування спін-джитсу ніндзя Кая 70688
Все про товар
Опис
Доставка
Оплата
Гарантія
320.80 ₴
Сповістити
про наявність
Все про товар
Вік: 5-13
Конструктор для шанувальників мультсеріалу LEGO NINJAGO. Містить 32 деталі для складання спінера з мініфігуркою Кая всередині. Для дітей віком від 6 років. Читати далі
320.80 ₴
Сповістити
про наявність
Додати до обраних
320.80 ₴
Сповістити
про наявність
Опис

LEGO NINJAGO Тренування спін-джитсу ніндзя Кая 70688 – це ігровий набір, створений за мотивами мультсеріалу LEGO NINJAGO. Конструктор відрізняється простотою складання і призначений для дітей віком від 6 років. У набір входять 32 деталі для створення спінера з фігуркою Кая всередині. Ця мініфігурка – новинка березня 2022 року, доповнена ексклюзивним і небаченим раніше декором сили стихій.

Як користуватися

Приготуйтеся до запаморочливих пригод разом із майстром вогню – ніндзя Каєм! Для початку закріпіть фігурку Кая на спінері, а потім накрийте конструкцію прозорим куполом. Тепер встановіть зверху чорну деталь із принтом гонга та просуньте трос. Готово! Залишилося лише потягнути за шнур і спостерігати за тим, як спінер обертається або на рівній поверхні стола, або (якщо ви готові до справжніх випробувань!) на балансувальній вежі.

Докладніше процес складання описаний у книжці-інструкції. Також ви можете використовувати безкоштовний застосунок LEGO® Building Instructions. З його допомогою можна масштабувати, обертати та розглядати віртуальну модель у процесі складання.

LEGO NINJAGO Тренування спін-джитсу ніндзя Кая 70688 розвиває дрібну моторику, увагу, логічне та стратегічне мислення, знайомить з поняттями міцності та стійкості конструкції. Дорослі ж можуть використати іграшку як антистрес!

Кому подарувати

Конструктор призначений для любителів LEGO віком від 6 років, але він також сподобається і дорослим поціновувачам серії. Це універсальний подарунок не лише на день народження, а й на будь-яке інше свято.

Про виробника

Компанія LEGO була заснована підприємцем та винахідником Оле Кірком в Данії в далекому 1932 році, і з тих часів товари, які вона виробляє, зазнали колосальних змін. Починаючи з виробництва дерев'яних іграшок, драбин та прасувальних дощок, компанія в результаті досягла небаченої популярності і перевершила багатьох конкурентів. Ім'я бренду говорить саме за себе. У перекладі з латині LEGO означає "я вчуся", "я складаю". Яскраві будівельні кубики всіляких форм та розмірів захоплюють увагу дітей та підлітків вже багато років. Сприяють розвитку їхніх рухових умінь, структурно-логічного мислення, уваги та терплячості, і, звичайно ж, уяви. Багато поколінь батьків вже встигли оцінити користь цих наборів. Встигніть і ви!

Характеристики

Вік від 6 років
Кількість деталей 32
Розмір складеної моделі 60 мм × 40 мм × 40 мм
Матеріал пластик
Країна-виробник Чехія
Країна реєстрації бренду Данія
Габарити опаковання 40 мм × 190 мм × 240 мм
Вага 118 г

Комплектація

  • Конструктор LEGO NINJAGO Тренування спін-джитсу ніндзя Кая 70688 – 32 деталі.
  • Книжка-інструкція – 1 шт.

Додаткова інформація

Увага! Набір містить дрібні елементи. Обов’язково дотримуйтеся вікових рекомендацій LEGO.

Доставка
Оплата
Гарантія

Відгуки клієнтів

uk
Українська Русский
Чат з продажів
 Українська у мережі
 Техпідтримка не у мережі
Контакти
Телефон:
Зворотний дзвінок
Email:
Чат з продажів
Контакти