Конструктор LEGO NINJAGO Тренування спін-джитсу ніндзя Ллойда 70689

Код: 906790
Конструктор LEGO NINJAGO Тренування спін-джитсу ніндзя Ллойда 70689
Все про товар
Опис
Доставка
Оплата
Гарантія
320.80 ₴
Сповістити
про наявність
Все про товар
Вік: 5-13
Конструктор для шанувальників мультсеріалу LEGO NINJAGO. Містить 32 деталі для складання спінера з мініфігуркою Ллойда всередині. Для дітей віком від 6 років. Читати далі
320.80 ₴
Сповістити
про наявність
Додати до обраних
320.80 ₴
Сповістити
про наявність
Опис

LEGO NINJAGO Тренування спін-джитсу ніндзя Ллойда 70689 – це ігровий набір, створений за мотивами мультсеріалу LEGO NINJAGO. Конструктор відрізняється простотою складання і призначений для дітей віком від 6 років. У набір входять 32 деталі для створення спінера з фігуркою Ллойда всередині. Ця мініфігурка – новинка березня 2022 року, доповнена ексклюзивним і небаченим раніше декором сили стихій.

Як користуватися

Приготуйтеся до запаморочливих пригод разом із майстром вогню – ніндзя Ллойдом! Для початку закріпіть фігурку Ллойда на спінері, а потім накрийте конструкцію прозорим куполом. Тепер встановіть зверху чорну деталь із принтом гонга та просуньте трос. Готово! Залишилося лише потягнути за шнур і спостерігати за тим, як спінер обертається на рівній поверхні стола. Тим, хто готовий до справжніх випробувань, пропонуємо спробувати ухилитися від трьох вогняних бомб. Впевнені, вам це вдасться!

Докладніше процес складання описаний у книжці-інструкції. Також ви можете використовувати безкоштовний застосунок LEGO® Building Instructions. З його допомогою можна масштабувати, обертати та розглядати віртуальну модель у процесі складання.

Конструктор LEGO NINJAGO Тренування спін-джитсу ніндзя Ллойда 70689 розвиває дрібну моторику, увагу, логічне та стратегічне мислення, знайомить з поняттями міцності та стійкості конструкції. Дорослі ж можуть використати іграшку як антистрес!

Кому подарувати

Конструктор призначений для любителів LEGO віком від 6 років, але він також сподобається і дорослим поціновувачам серії. Це універсальний подарунок не лише на день народження, а й на будь-яке інше свято.

Про виробника

Компанія LEGO була заснована підприємцем та винахідником Оле Кірком в Данії в далекому 1932 році, і з тих часів товари, які вона виробляє, зазнали колосальних змін. Починаючи з виробництва дерев'яних іграшок, драбин та прасувальних дощок, компанія в результаті досягла небаченої популярності і перевершила багатьох конкурентів. Ім'я бренду говорить саме за себе. У перекладі з латині LEGO означає "я вчуся", "я складаю". Яскраві будівельні кубики всіляких форм та розмірів захоплюють увагу дітей та підлітків вже багато років. Сприяють розвитку їхніх рухових умінь, структурно-логічного мислення, уваги та терплячості, і, звичайно ж, уяви. Багато поколінь батьків вже встигли оцінити користь цих наборів. Встигніть і ви!

Характеристики

Вік від 6 років
Кількість деталей 32
Розмір складеної моделі 60 мм × 40 мм × 40 мм
Матеріал пластик
Країна-виробник Чехія
Країна реєстрації бренду Данія
Габарити опаковання 40 мм × 190 мм × 240 мм

Комплектація

  • Конструктор LEGO NINJAGO Тренування спін-джитсу ніндзя Ллойда 70689 – 32 деталі.
  • Книжка-інструкція – 1 шт.

Додаткова інформація

Увага! Набір містить дрібні елементи. Обов’язково дотримуйтеся вікових рекомендацій LEGO.

Доставка
Оплата
Гарантія

Відгуки клієнтів

uk
Українська Русский
Чат з продажів
 Українська не у мережі
 Техпідтримка не у мережі
Контакти
Телефон:
Зворотний дзвінок
Email:
Чат з продажів
Контакти