Конструктор LEGO Technic Jeep Wrangler 42122

Код: 904125
Конструктор LEGO Technic Jeep Wrangler 42122
Все про товар
Опис
Відео
Доставка
Оплата
Гарантія
1804.00 ₴
Сповістити
про наявність
Все про товар
Вік: 8-13
Потужна система підвіски з артикуляцією мостів, масивні шини, класична решітка радіатора з сімома прорізами – ця приголомшлива модель виглядає зовсім як справжній автомобіль. Читати далі
1804.00 ₴
Сповістити
про наявність
Додати до обраних
1804.00 ₴
Сповістити
про наявність
Опис

Чи готові ви до позашляхових пригод на знаменитому Jeep® Wrangler? Цей потужний позашляховик може рухатись де завгодно, тож увесь світ стане вашим ігровим майданчиком. Складаючи власну модель випробуваного часом Jeep Wrangler LEGO® Technic, ви зможете ближче познайомитися з його класними функціями. Потужна система підвіски з артикуляцією мостів, масивні шини, класична решітка радіатора з сімома прорізами – ця приголомшлива модель виглядає зовсім як реальний автомобіль.

Всесвіт LEGO® Technic відкриває світ інженерної майстерності для юних фанатів LEGO, готових вдосконалювати навички складання. Усі елементи LEGO®, вироблені з 1958 року, відповідають найсуворішим галузевим стандартам, отже вони абсолютно безпечні, сумісні один з одним та надійно з'єднуються. Окрім цього, усі деталі проходять випробування на падіння, нагрівання, удари і скручування. Таким чином, ви можете бути впевнені в їхній відповідності суворим міжнародним стандартам безпеки.

Відео

Youtube video

Особливості використання

Безліч автентичних деталей

Цей класний Jeep Wrangler Rubicon максимально наближений до реальності: двері та капот відкриваються, відкидаються задні сидіння, є повнорозмірне запасне колесо, лебідка та класичні логотипи Jeep. Завдяки яскравій жовто-чорній кольоровій палітрі, ця модель відмінно виглядатиме як в русі, так і в спокої на поличці.

Захопливе випробування для юних будівельників LEGO

Світ LEGO Technic пропонує юним шанувальникам LEGO складні моделі для нових веселих випробувань. Ці колекційні іграшки з реалістичними механізмами – чудовий спосіб познайомити дітей з інженерією.

  • Jeep® Wrangler LEGO® Technic™ (42122) сповнений реалістичних деталей, що робить його ідеальною іграшкою для дітей, котрі цікавляться автомобілями.
  • Система керування, потужна підвіска з артикуляцією мостів і лебідка дозволяють дітям влаштовувати власні позашляхові пригоди, натхненні знаменитим Jeep® Wrangler.
  • Ця приголомшлива модель оснащена реалістичними деталями, зокрема класичними круглими фарами, решіткою радіатора з сімома прорізами, повнорозмірним запасним колесом і задніми сидіннями.
  • Двері, що відкриваються, та капот дозволяють легко досліджувати деталі інтер'єру іграшкового позашляховика.

Кому подарувати

Шукаєте найкращі іграшки для дітей, котрі люблять колекційні моделі? Jeep® Wrangler Rubicon – чудовий подарунок для юних прихильників LEGO®, готових до серйозного випробовування. Діти віком від 9 років отримають задоволення від дослідження культового позашляховика. Модель оснащена ручкою для керування кермом, а потужна підвіска з артикуляцією мостів дозволить дітям випробовувати модель на перешкодах у всьому домі.

Характеристики

Вік 9+
Серія Technic
Матеріал пластик
Кількість деталей 665
Габарити моделі в складеному вигляді 120 мм × 240 мм × 130 мм
Вага в опаковання 0,885 г
Країна-виробник Данія

Про виробника

Компанія LEGO була заснована підприємцем та винахідником Оле Кірком в Данії в далекому 1932 році, і з тих часів товари, які вона виробляє, зазнали колосальних змін. Починаючи з виробництва дерев'яних іграшок, драбин та прасувальних дощок, компанія в результаті досягла небаченої популярності і перевершила багатьох конкурентів. Ім'я бренду говорить саме за себе. У перекладі з латині LEGO означає "я вчуся", "я складаю". Яскраві будівельні кубики всіляких форм та розмірів захоплюють увагу дітей та підлітків вже багато років. Сприяють розвитку їхніх рухових умінь, структурно-логічного мислення, уваги та терплячості, і, звичайно ж, уяви. Багато поколінь батьків вже встигли оцінити користь цих наборів. Встигніть і ви!

Комплектація

  • Конструктор LEGO Technic Jeep Wrangler (42122):
    • Деталі для складання — 665 шт.
Відео
Youtube video
Доставка
Оплата
Гарантія

Відгуки клієнтів

uk
Українська Русский
Чат з продажів
 Українська не у мережі
 Техпідтримка не у мережі
Контакти
Телефон:
Зворотний дзвінок
Email:
Чат з продажів
Контакти