Конструктор LEGO Technic Monster Jam Max-D (42119)

Код: 904967
Конструктор LEGO Technic Monster Jam Max-D (42119)
Все про товар
Опис
Відео
Доставка
Оплата
Гарантія
678.96 ₴
Сповістити
про наявність
Все про товар
Вік: 5-13
Стильний набір 2 в 1: скласти можна трюковий всюдихід і крутий квадроцикл. Ідеально для знайомства з інженерією та механікою. Для дітей віком від 7 років. Читати далі
678.96 ₴
Сповістити
про наявність
Додати до обраних
678.96 ₴
Сповістити
про наявність
Опис

Готуйтеся до перемоги на арені з епічним LEGO® Technic Monster Jam Max-D! Ця модель темно-сірого кольору з шипами на капоті й задній частині – точна копія всюдихода зі славнозвісного американського краш-шоу. У реальному житті такі машини в стрибку пролітають до 38 метрів.

Авто має високий кліренс, величезні колеса та яскравий дизайн. Воно призначене для видовищних злетів із трамплінів, зіткнення з іншими машинами й долання перешкод. Саме тому корпус міцний і стійкий до великих навантажень, а завдяки інерційному механізму Max-D здатен на карколомні трюки.

Ще дужчої реалістичності пікапу додає прапорець на рухомому кріпленні, який ефектно майорить під час зухвалих викрутасів.

Відео

Youtube video

Як користуватися

Перевірте на швидкість і потужність один із найкращих траків у світі. Відтягніть його назад і відпустіть! З допомогою функції pull-back позашляховик негайно помчить уперед. Кортить спробувати щось нове? Перетворіть його на крутезний квадроцикл!

Шукайте цифрові інструкції в безкоштовному застосунку LEGO Building Instructions. Цей інтерактивний посібник дає змогу масштабувати й обертати модель. Кличте друзів, складайте кілька монстр-траків та влаштовуйте перегони без правил!

LEGO® Technic Monster Jam Max-D® розвиває уяву, просторове мислення, кмітливість та креативність. А також допомагає відточити навички складання великих конструкторів.

Кому подарувати

Дітям від 7 років, котрі полюбляють круті авто, та дорослим поціновувачам серії LEGO Technic. Набір стане корисним дозвіллям у шкільних групах продовженого дня та гарно підійде для гуртків з моделювання й конструювання.

Про виробника

Компанія LEGO була заснована підприємцем та винахідником Оле Кірком в Данії в далекому 1932 році, і з тих часів товари, які вона виробляє, зазнали колосальних змін. Починаючи з виробництва дерев'яних іграшок, драбин та прасувальних дощок, компанія в результаті досягла небаченої популярності і перевершила багатьох конкурентів. Ім'я бренду говорить саме за себе. У перекладі з латині LEGO означає "я вчуся", "я складаю". Яскраві будівельні кубики всіляких форм та розмірів захоплюють увагу дітей та підлітків вже багато років. Сприяють розвитку їхніх рухових умінь, структурно-логічного мислення, уваги та терплячості, і, звичайно ж, уяви. Багато поколінь батьків вже встигли оцінити користь цих наборів. Встигніть і ви!

Характеристики

Вік від 7 років
Вага опаковання 370 г
Габарити опаковання 260 мм × 140 мм × 90 мм
Розмір складеної моделі 100 мм × 250 мм (із прапорцем) × 110 мм
Матеріал пластик
Батарейки не потрібні
Країна-виробник Китай
Країна реєстрації бренду Данія

Комплектація

  • Конструктор LEGO Technic Monster Jam Max-D (42119) – 230 деталей.
  • Книжка-інструкція – 1 шт.

Додаткова інформація

Увага! Набір містить дрібні елементи. Обов’язково дотримуйтеся вікових рекомендацій LEGO.

Відео
Youtube video
Доставка
Оплата
Гарантія

Відгуки клієнтів

uk
Українська Русский
Чат з продажів
 Українська не у мережі
 Техпідтримка не у мережі
Контакти
Телефон:
Зворотний дзвінок
Email:
Чат з продажів
Контакти