Найбажаніші STEM-подарунки 2022

20.10.2022

Toys4brain презентує батьківський рейтинг розумних розваг для дітей.

Зимові свята невпинно наближаються і питання подарунків щодня стає актуальнішим. А надто для тих, хто звик готуватися заздалегідь. Донечка, син, племінники, похресники, діти друзів і колег… Як обрати вдалі презенти всім та ще й не викинути кошти на вітер?

Toys4brain має відповідь. Цілий рік ми аналізували запити та потреби наших клієнтів і дійшли висновку: обираючи іграшки, дорослі дедалі частіше керуються саме STEM-підходом. Переважна більшість надає перевагу корисним забавкам, що розвивають, пояснюють суть природних процесів на практиці та водночас навчають.

Гаразд, але які ж найкращі? Розповідаємо.

Найбажаніші STEM-подарунки

1. Гідравлічна кіберрука – безперечний лідер нашого святкового хітпараду. Конструктор для створення потужної роботоруки, яка імітує рухи ваших рук з допомогою сили води. (10+)

2. Робот "14 в 1" на сонячних батареях – освітній комплект для конструювання чотирнадцяти роботів двох рівнів складності. (10+)

3. Робопарк 12 в 1 – набір, з деталей якого можна створити аж 12 рухливих моделей. І кожна із них пересувається по-особливому. Перетворити мавпочку й слона на всюдихід чи тиранозавра? Запросто! Працює на енергії сонця та води. (8+)

4. Гідравлічний маніпулятор – роботизована «клешня», яка переносить не лише об'єкти з місця на місце, а й усіх охочих – у неймовірний світ STEM. З ним діти дізнаються, що фізика, механіка та інженерія – це просто та прикольно! Піднімає предмети й настрій! (10+)

5. Космічний флот 7 в 1 – набір для самостійного складання семи різних роботів, що приводяться в рух дією сонячних променів. (10+)

6. Магнітні пригоди – 25 дослідів для вивчення загадкового магнітного поля. (8+)

7. Наукова кухня – домашня хімічна лабораторія для юних експериментаторів. (8+)

8. Аеромобіль – новітня машина, що демонструє дослідникам-початківцям усі переваги альтернативної енергії. Екологічно чиста розвага, адже навіть резервуар для повітряного бака виготовлений із ПЕТ. (10+)

9. Інтерактивний робот-їжак – серйозний і водночас милий представник світу робототехніки. Він оснащений звуковим сенсором, тож складіть малюка, плесніть у долоні та розкажіть нам, що ви побачили! (8+)

10. Завершує рейтинг бестселерів року Дитяча швейна машинка. Завдяки розмірам та спеціальному захисту пальців вона ідеально підходить маленьким дизайнерам: два режими роботи, педаль для ніг та необхідне приладдя. Час творити настав! (8+)

Топдесятка вже чекає на вас – нижче на сторінці. Легкого вибору! :)

Команда Toys4brain.

uk
Українська Русский
Чат з продажів
 Українська у мережі
 Техпідтримка не у мережі
Контакти
Телефон:
Зворотний дзвінок
Email:
Чат з продажів
Контакти