Настільна гра Granna Машини (82067)

Код: 906710
Настільна гра Granna Машини (82067)
Все про товар
Опис
Доставка
Оплата
Гарантія
360.00 ₴
Сповістити
про наявність
Все про товар
Вік: 0-4
Навчально-розвивальні пазли для діток від 2 років, які знайомлять із корисними й необхідними видами транспорту. Виготовленого з екологічно чистого картону. Читати далі
360.00 ₴
Сповістити
про наявність
Додати до обраних
360.00 ₴
Сповістити
про наявність
Опис

Транспорт спеціального призначення – це техніка й автомобілі, які допомагають людям виконувати важку роботу чи поспішають на порятунок за викликом. То чому ж не можна погасити полум'я трактором? Чи, скажімо, політати на вантажівці? Ігровий набір Granna Машини (82067) створений для того, щоб відповісти на ці непрості запитання й показати реальні функції автомобілів-помічників.

У коробці – 6 предметних картинок із зображенням сміттєвоза, патрульної машини, екскаватора, трактора, «швидкої» допомоги й пожежного автомобіля. До основних малюнків додаються тематичні ілюстровані пазли. Спробуйте знайти відповідне місце для кожного з них.

Як користуватися

Оберіть одну з карток, наприклад, із пожежною машиною. Поясніть дітям, що саме вона робить і чому гратися з сірниками небезпечно. Серед менших пазликів відшукайте асоціативні: гідрант, вогнегасник тощо. Разом складіть із фрагментів цілісну картину. А тепер від імені водія розкажіть, куди ви їдете, навіщо, та чи можна вам рухатися на червоний сигнал світлофора. За тим самим принципом розгляньте решту карток.

Такий набір розвиває інтелект, дрібну моторику, загальне уявлення про світ, логічне мислення, концентрацію. А ще чудово збагачує лексикон, навчає спостерігати й порівнювати, формувати причинно-наслідкові зв’язки. Гра знайомить дітей із різними видами спецмашин, розповідає для чого їх використовують, яку користь вони приносять та як ними керувати.

Кому подарувати

Допитливій малечі віком від 2 років, яка лише починає пізнавати світ. Комплект також чудово підійде для групових занять у дитсадках.

Про виробника

Настільні логічні ігри від Granna - це яскравий дизайн, захопливі сюжети та найякісніші матеріали, безпечні для дорослих і малят. Розгадування таких головоломок сприяє розвитку уважності, посидючості, логіки та уяви.

Ігри різної складності зроблять процес гри цікавим для всієї родини! Що також допоможе розвинути в дитині навички комунікації та роботи в команді. А ще зможе ефективно урізноманітнити ваше сімейне дозвілля. Веселіться і вчіться разом!

Характеристики

Вік від 2 років
Габарити опаковання 273 мм × 189 мм × 53 мм
Матеріал картон
Батарейки не потрібні
Країна-виробник Польща

Комплектація

  • Картки-пазли – 6 × 4 шт.
  • Освітній плакат – 1 шт.
  • Інструкція (англійською, українською)
Доставка
Оплата
Гарантія

Відгуки клієнтів

uk
Українська Русский
Чат з продажів
 Українська не у мережі
 Техпідтримка не у мережі
Контакти
Телефон:
Зворотний дзвінок
Email:
Чат з продажів
Контакти