Конструктор LEGO City Поліцейське переслідування фургона з морозивом (60314)

Код: 905959
Конструктор LEGO City Поліцейське переслідування фургона з морозивом (60314)
Все про товар
Опис
Відео
Доставка
Оплата
Гарантія
1052.40 ₴
947.20 ₴
Сповістити
про наявність
Все про товар
Вік: 5-13
У наборі 3 мініфігурки, 317 деталей для складання фургона, патрульної машинки й банкомата, а ще гак на ланцюгу й чимало аксесуарів. Для дітей віком від 5 років. Читати далі
1052.40 ₴
947.20 ₴
Сповістити
про наявність
Додати до обраних
1052.40 ₴
947.20 ₴
Сповістити
про наявність
Опис

Бемц! Злодюжки Лід та Морозиво у смугастих комбінезонах гаком вирвали банкомат із землі та тікають з місця події! Їхній фургон стояв тут цілий день і ніхто нічого не запідозрив, бо замаскований він майстерно. Зовні – меню й прозорі віконця для замовлень, всередині – каса й два види льодів для ласунів. Хто б міг подумати, що на даху зовсім не декорація, а справжній кулемет, який стріляє рожевими, блакитними й зеленими солодощами!

Однак утекти від поліції LEGO City досі не вдавалося нікому. Особливо, якщо патруль розсипле небезпечні для шин колючки. Лиходіям залишається прикинутися вафельними ріжками, сподіваючись, що їх не помітять і все зійде з рук. Утім докази неспростовні – банкомат на ланцюгу, розкидані гроші й захляпана пломбіром машина поліцейських. Що ж, схоже, у когось великі неприємності!

Відео

Youtube video

Як користуватися

По черзі складіть всі транспортні засоби, банкомат і фігурки головних героїв. До комплекту входять друковані інструкції, а в застосунку LEGO Building Instructions доступні інтерактивні електронні підказки, тож упораються навіть новачки.

Розіграйте сцену погоні за фургоном або ж вигадайте власний сюжет для гри. Словом, час вивести неслухняних грабіжників на чисту воду. Викликайте офіцера поліції для перехоплення! Ухиляйтеся від крижаних пострілів, що летять із пускової установки й застосуйте подрібнювач шин, щоб зупинити злочинців.

LEGO City Поліцейське переслідування фургона з морозивом (60314) розвиває дрібну моторику, фантазію, увагу, цілеспрямованість та вміння імпровізувати. До того ж конструктор безпосередньо впливає на активний розвиток математичного мислення й усного мовлення.

Кому подарувати

Усім прихильникам LEGO віком від 5 років. Набір сподобається і хлопчикам, і дівчаткам, а також чудово підійде для розвивальних гуртків, адже складати іграшки разом із друзями весело й корисно водночас.

Про виробника

Компанія LEGO була заснована підприємцем та винахідником Оле Кірком в Данії в далекому 1932 році, і з тих часів товари, які вона виробляє, зазнали колосальних змін. Починаючи з виробництва дерев'яних іграшок, драбин та прасувальних дощок, компанія в результаті досягла небаченої популярності і перевершила багатьох конкурентів. Ім'я бренду говорить саме за себе. У перекладі з латині LEGO означає "я вчуся", "я складаю". Яскраві будівельні кубики всіляких форм та розмірів захоплюють увагу дітей та підлітків вже багато років. Сприяють розвитку їхніх рухових умінь, структурно-логічного мислення, уваги та терплячості, і, звичайно ж, уяви. Багато поколінь батьків вже встигли оцінити користь цих наборів. Встигніть і ви!

Характеристики

Вік від 5 років
Вага опаковання 568 г
Габарити опаковання 282 мм × 262 мм × 59 мм
Розмір складеного фургона 120 мм × 150 мм × 50 мм
Матеріал пластик
Батарейки не потрібні
Країна-виробник Чехія
Країна реєстрації бренду Данія

Комплектація

  • Конструктор LEGO City Поліцейське переслідування фургона з морозивом (60314) – 317 деталей.
  • Аркуш з наліпками – 1 шт.
  • Книжка-інструкція – 2 шт.

Додаткова інформація

Увага! Набір містить дрібні елементи. Обов’язково дотримуйтеся вікових рекомендацій LEGO.

Відео
Youtube video
Доставка
Оплата
Гарантія

Відгуки клієнтів

uk
Українська Русский
Чат з продажів
 Українська у мережі
 Техпідтримка не у мережі
Контакти
Телефон:
Зворотний дзвінок
Email:
Чат з продажів
Контакти