Конструктор LEGO City Пересувний кран (60324)

Код: 905956
Конструктор LEGO City Пересувний кран (60324)
Все про товар
Опис
Відео
Доставка
Оплата
Гарантія
1267.20 ₴
Сповістити
про наявність
Все про товар
Вік: 5-13
У наборі 2 мініфігурки, деталі для складання крана-вантажівки з механізмом підйому стріли й намотування троса. Для дітей віком від 7 років. 340 елементів. Читати далі
1267.20 ₴
Сповістити
про наявність
Додати до обраних
1267.20 ₴
Сповістити
про наявність
Опис

На вулицях LEGO City більше жодних вибоїн та ям, адже тут з’явився багатофункціональний Пересувний кран (60324) для ремонтних робіт.

Вантажівка оснащена спеціальними опорами для фіксації корпуса й помаранчевими маячками для означення габаритів. У машини двомісний салон із кермом і три пари коліс.

На кузові розміщена кабіна керування підіймачем. Він складається зі стріли-трансформера, троса й гака. Кабіна обертається навколо осі й завдяки регулювальним механізмам здатна переміщати вантажі. Чи зможуть наші герої полагодити дорогу? Перевірте! Двоє LEGО-професіоналів готові попрацювати!

Додаткові аксесуари: гайковий ключ, рація, захисні каски.

Відео

Youtube video

Як користуватися

У коробці ви знайдете 4 пакети з деталями для складання крана та, власне, дорожню плиту, яку доведеться встановити або ж відбуксувати. Скористайтеся електронними підказками Instructions PLUS чи друкованим посібником і забезпечте місто сучасною будівельною технікою.

Сідайте за кермо та вирушайте на об'єкт. Час прокласти ідеальне покриття для перегонового LEGO-боліда (60322). Після прибуття на місце опустіть опори й зафіксуйте машину, а потім підніміть та витягніть стрілу, щоб почепити плиту на гак. Будувати місто ще ніколи не було так весело!

LEGO City Пересувний кран (60324) розвиває ерудицію, уяву, логічне й просторове мислення, знайомить із поняттями міцності та стійкості конструкції. А також демонструє значущість професій дорожника й кранівника.

Кому подарувати

Набір сподобається всім любителям серії віком від 7 років. Це крутий ігровий варіант і для STEM-гуртків, адже він покаже дітям основи фізики й інженерії. Прекрасна альтернатива комп’ютерним іграм!

Про виробника

Компанія LEGO була заснована підприємцем та винахідником Оле Кірком в Данії в далекому 1932 році, і з тих часів товари, які вона виробляє, зазнали колосальних змін. Починаючи з виробництва дерев'яних іграшок, драбин та прасувальних дощок, компанія в результаті досягла небаченої популярності і перевершила багатьох конкурентів. Ім'я бренду говорить саме за себе. У перекладі з латині LEGO означає "я вчуся", "я складаю". Яскраві будівельні кубики всіляких форм та розмірів захоплюють увагу дітей та підлітків вже багато років. Сприяють розвитку їхніх рухових умінь, структурно-логічного мислення, уваги та терплячості, і, звичайно ж, уяви. Багато поколінь батьків вже встигли оцінити користь цих наборів. Встигніть і ви!

Характеристики

Вік від 7 років
Вага опаковання 685 г
Габарити опаковання 382 мм × 262 мм × 56 мм
Розмір складеного крана 90 мм × 250 мм × 80 мм
Висота підйому стріли 290 мм
Матеріал пластик
Батарейки не потрібні
Країна-виробник Китай
Країна реєстрації бренду Данія

Комплектація

  • Конструктор LEGO City Пересувний кран (60324) – 340 деталей.
  • Аркуш з наліпками – 1 шт.
  • Книжка-інструкція – 1 шт.

Додаткова інформація

Увага! Набір містить дрібні елементи. Обов’язково дотримуйтеся вікових рекомендацій LEGO.

Відео
Youtube video
Доставка
Оплата
Гарантія

Відгуки клієнтів

uk
Українська Русский
Чат з продажів
 Українська не у мережі
 Техпідтримка не у мережі
Контакти
Телефон:
Зворотний дзвінок
Email:
Чат з продажів
Контакти