Конструктор LEGO City Перегоновий автомобіль (60322)

Код: 905955
Конструктор LEGO City Перегоновий автомобіль (60322)
Все про товар
Опис
Відео
Доставка
Оплата
Гарантія
299.30 ₴
Сповістити
про наявність
Все про товар
Вік: 5-7
У наборі 2 мініфігурки (пілота й механіка), деталі для складання машини, кубок переможця та інструменти. Для дітей віком від 4 років. 46 елементів. Читати далі
299.30 ₴
Сповістити
про наявність
Додати до обраних
299.30 ₴
Сповістити
про наявність
Опис

Великий день настав! Сьогодні в LEGO City швидкісні перегони. Славнозвісна команда №8 у повній готовності. Як і їхній болід – помаранчевий суперкар у стилі «Формули-1». У салоні – приладова панель, кермо та місце для пілота. Попереду – фірмова емблема, з обох боків – принтовані написи «turbo», позаду – антикрило для покращення аеродинаміки автомобіля. А який двигун! Схоже, в суперників жодних шансів.

Герої «одягнені» в біло-салатові костюми, також із зображенням вісімки. Дівчина-механік у темних окулярах і кепці. Водій – у шоломі. Готові? Тоді вперед! Кубок переможця уже чекає на фініші.

Відео

Youtube video

Як користуватися

Вирушайте на трек за кермом суперкрутого боліда. Прихопіть шолом, умикайте швидкість і встановлюйте рекорди! Час для піт-стопу? Не хвилюйтеся. Механік швидко усуне несправності. А раптом що, звертайтеся до друкованих чи електронних інструкцій. Там ви знайдете відповіді на всі питання, адже LEGO створює прості й зрозумілі візуальні підказки для найменших підкорювачів швидкості.

Дайте уяві зелене світло! Змайструйте з кубиків інших наборів трасу, повороти, трампліни, мости, тунелі й облаштуйте місце для ремонту. У нагоді стане Пересувний кран (60324). Запрошуйте друзів із їхніми колекціями машин і влаштовуйте справжні гарячі змагання просто в себе вдома.

Конструктор Перегоновий автомобіль (60322) розвиває інтелект, логіку, наочно-образне мислення, концентрацію й спортивний дух. Стимулює допитливість, спостережливість і жагу до пригод. А також навчає відтворювати моделі за малюнком, схемою чи текстовою інструкцією.

Кому подарувати

Комплект сподобається всім любителям транспортних лінійок LEGO та серії CITY зокрема. Якщо вашій дитині вже виповнилося 4 роки, то така іграшка точно стане класним подарунком або просто приємним сюрпризом. Примітка – особливий привід не обов’язковий!

Про виробника

Компанія LEGO була заснована підприємцем та винахідником Оле Кірком в Данії в далекому 1932 році, і з тих часів товари, які вона виробляє, зазнали колосальних змін. Починаючи з виробництва дерев'яних іграшок, драбин та прасувальних дощок, компанія в результаті досягла небаченої популярності і перевершила багатьох конкурентів. Ім'я бренду говорить саме за себе. У перекладі з латині LEGO означає "я вчуся", "я складаю". Яскраві будівельні кубики всіляких форм та розмірів захоплюють увагу дітей та підлітків вже багато років. Сприяють розвитку їхніх рухових умінь, структурно-логічного мислення, уваги та терплячості, і, звичайно ж, уяви. Багато поколінь батьків вже встигли оцінити користь цих наборів. Встигніть і ви!

Характеристики

Вік від 4 років
Вага опаковання 105 г
Габарити опаковання 157 мм × 141 мм × 45 мм
Розмір складеного автомобіля 30 мм × 110 мм × 50 мм
Матеріал пластик
Батарейки не потрібні
Країна-виробник Китай
Країна реєстрації бренду Данія

Комплектація

  • Конструктор LEGO City Перегоновий автомобіль (60322) – 46 деталей.
  • Книжка-інструкція – 1 шт.

Додаткова інформація

Увага! Набір містить дрібні елементи. Обов’язково дотримуйтеся вікових рекомендацій LEGO.

Відео
Youtube video
Доставка
Оплата
Гарантія

Відгуки клієнтів

uk
Українська Русский
Чат з продажів
 Українська у мережі
 Техпідтримка не у мережі
Контакти
Телефон:
Зворотний дзвінок
Email:
Чат з продажів
Контакти