Конструктор LEGO City Погоня на поліцейському гелікоптері (60243)

Код: 904960
Конструктор LEGO City Погоня на поліцейському гелікоптері (60243)
Все про товар
Опис
Доставка
Оплата
Гарантія
974.40 ₴
Сповістити
про наявність
Все про товар
Вік: 5-13
У наборі – 4 фігурки героїв, пікап, сейф із діамантами, мото- й квадроцикл. А ще гелікоптер із магнітом, який впіймає авто бандитів! Для дітей від 5 років. Читати далі
974.40 ₴
Сповістити
про наявність
Додати до обраних
974.40 ₴
Сповістити
про наявність
Опис

Надзвичайні новини. Уранці двоє зловмисників скоїли зухвале пограбування в ювелірній крамниці. За даними з камер спостереження крадіями виявилися славнозвісний Снейк Раттлер та його спільниця. Станом на зараз вони рухаються до виїзду з міста на пікапі й мотоциклі. Утім патрульні зафіксували, що контейнер із коштовностями – в авто!

Погоня триває. Злочинці ігнорують накази зупинитися та не йдуть на перемовини. На підмогу полісменам вирушає швидкісний гелікоптер. Він оснащений потужним магнітом, який може підчепити та підняти в повітря не лише сейф із діамантами, а й ціле авто! Правопорушники навіть не здогадуються, в яку халепу вскочили. Адже втекти від професійних полісменів з LEGO City ще нікому не вдавалося!

Як користуватися

По черзі складіть усі транспортні засоби з набору та розподіліть їх між героями.

В одномісному пікапі Снейка відчиняються дверцята, знімається дах і є місце для контейнера з награбованим. Його співучасниця тікає від поліції на мотоциклі. А пілот Сем вправно кермує гвинтокрилом, де є вантажний відсік для конфіскату, приладова панель, наручники й гучномовець. До днища кріпиться міцний ланцюг із магнітом. Спробуйте підчепити на нього машину злодіїв і доведіть, що правосуддя не уникне ніхто! Усе як у гостросюжетному блокбастері.

Якщо при складанні виникли труднощі, скористайтеся мобільним застосунком LEGO Building Instructions. З його допомогою можна масштабувати модель у 3D та напівпрозорому режимі, повертати її та зберігати онлайн пройдені етапи.

LEGO City Погоня на поліцейському гелікоптері 60243 розвиває уяву, логічне й просторове мислення. Конструктор дає дітям змогу приміряти на себе роль як позитивних персонажів, так і негативних. А батьки зможуть пояснити їм, що таке добро і зло, який бік варто обрати та чому.

Кому подарувати

Дітям віком від 5 років, котрі полюбляють пригоди й сюжетно-рольові ігри. Набір також підійде для виховних уроків у дошкільних закладах як наочний приклад роботи правоохоронців.

Про виробника

Компанія LEGO була заснована підприємцем та винахідником Оле Кірком в Данії в далекому 1932 році, і з тих часів товари, які вона виробляє, зазнали колосальних змін. Починаючи з виробництва дерев'яних іграшок, драбин та прасувальних дощок, компанія в результаті досягла небаченої популярності і перевершила багатьох конкурентів. Ім'я бренду говорить саме за себе. У перекладі з латині LEGO означає "я вчуся", "я складаю". Яскраві будівельні кубики всіляких форм та розмірів захоплюють увагу дітей та підлітків вже багато років. Сприяють розвитку їхніх рухових умінь, структурно-логічного мислення, уваги та терплячості, і, звичайно ж, уяви. Багато поколінь батьків вже встигли оцінити користь цих наборів. Встигніть і ви!

Характеристики

Вік від 5 років
Вага опаковання 505 г
Матеріал пластик
Країна-виробник Китай
Країна реєстрації бренду Данія

Комплектація

  • LEGO City Погоня на поліцейському гелікоптері (60243) – 212 деталей.
  • Книжка-інструкція – 3 шт.
Доставка
Оплата
Гарантія

Відгуки клієнтів

uk
Українська Русский
Чат з продажів
 Українська не у мережі
 Техпідтримка не у мережі
Контакти
Телефон:
Зворотний дзвінок
Email:
Чат з продажів
Контакти