Конструктор LEGO City Транспортер гоночного багі (60288)

Код: 905190
Конструктор LEGO City Транспортер гоночного багі (60288)
Все про товар
Опис
Відео
Доставка
Оплата
Гарантія
584.40 ₴
Сповістити
про наявність
Все про товар
Вік: 5-13
У наборі 2 мініфігурки, деталі для складання позашляховика з причепом і знімним дахом, швидкісний багі й аксесуари для його ремонту. Для дітей віком від 5 років. Читати далі
584.40 ₴
Сповістити
про наявність
Додати до обраних
584.40 ₴
Сповістити
про наявність

Також вас можуть зацікавити

У наборі: 2 мініфігурки, екофургон зі знімним дахом, теплиця для дерев, білочка та чимало садівничих аксесуарів. Для дітей віком від 6 років. 336 деталей.
ID: 905957
Опис

Транспортером багі слугує 6-піновий двомісний джип зеленого кольору. До нього кріпиться причеп, на якому, власне, перевозяться карти. Завдяки двом пандусам багі виїжджає на платформу й фіксується, а гонщик пересідає у джип – на місце позаду водія.

Швидкісний багі оснащений новою унікальною системою підвіски, яка в наборах LEGO зустрічається вперше. Спробуйте нахилити машинку й колеса повернуть у той самий бік. Підвіска доволі пружна та має своєрідний зворотний механізм – після маневру машина вирівняється до початкового положення.

Додаткові аксесуари: іграшковий шолом і зачіска для водія, вогнегасник, гайковий ключ та молоток.

Відео

Youtube video

Як користуватися

День перегонів настав! Сідайте в позашляховик і вперед на трасу. Опустіть пандуси й спустіть із причепа мегакрутий багі. Підніміть захисні дуги й беріться за кермо. Готові? На старт, увага, руш! Лишайте позаду лінію старту, проходьте повороти, розганяйтеся на прямих відрізках і встановіть новий рекорд швидкості в LEGO® City!

Спробуйте випередити Перегоновий автомобіль (60322) і перевірте, хто тут найпрудкіший! А інтерактивні інструкції LEGO Instructions PLUS допоможуть у процесі складання, адже в них можна масштабувати й візуалізувати модель на всіх етапах роботи.

Транспортер гоночного багі (60288) розвиває уяву, просторове, логічне й наочно-образне мислення. Такі тематичні комплекти мотивують дітей фантазувати й експериментувати, а гра в колі друзів покращує комунікативні навички й стимулює командний дух.

Кому подарувати

Конструктор сподобається всім поціновувачам серії LEGO City віком від 5 років. Це чудовий ігровий варіант, який також стане корисною розвагою на заняттях з конструювання й моделювання.

Про виробника

Компанія LEGO була заснована підприємцем та винахідником Оле Кірком в Данії в далекому 1932 році, і з тих часів товари, які вона виробляє, зазнали колосальних змін. Починаючи з виробництва дерев'яних іграшок, драбин та прасувальних дощок, компанія в результаті досягла небаченої популярності і перевершила багатьох конкурентів. Ім'я бренду говорить саме за себе. У перекладі з латині LEGO означає "я вчуся", "я складаю". Яскраві будівельні кубики всіляких форм та розмірів захоплюють увагу дітей та підлітків вже багато років. Сприяють розвитку їхніх рухових умінь, структурно-логічного мислення, уваги та терплячості, і, звичайно ж, уяви. Багато поколінь батьків вже встигли оцінити користь цих наборів. Встигніть і ви!

Характеристики

Вік від 5 років
Вага опаковання 423 г
Габарити опаковання 262 мм × 191 мм × 72 мм
Розмір транспортера (з причепом та картом) 70 мм × 300 мм × 60 мм
Матеріал пластик
Батарейки не потрібні
Країна-виробник Чехія
Країна реєстрації бренду Данія

Комплектація

  • Конструктор LEGO City Транспортер гоночного багі (60288) – 210 деталей.
  • Книжка-інструкція – 2 шт.

Додаткова інформація

Увага! Набір містить дрібні елементи. Обов’язково дотримуйтеся вікових рекомендацій LEGO.

Відео
Youtube video
Доставка
Оплата
Гарантія

Відгуки клієнтів

uk
Українська Русский
Чат з продажів
 Українська не у мережі
 Техпідтримка не у мережі
Контакти
Телефон:
Зворотний дзвінок
Email:
Чат з продажів
Контакти