Конструктор LEGO CREATOR Авто для вуличних перегонів 31127

Код: 906786
Конструктор LEGO CREATOR Авто для вуличних перегонів 31127
Все про товар
Опис
Доставка
Оплата
Гарантія
633.20 ₴
Сповістити
про наявність
Все про товар
Вік: 5-13
З 258 деталей набору можна скласти 3 моделі гоночних автомобілів: маслкар, перегоновий болід та хот-род. Для дітей віком від 7 років. Читати далі
633.20 ₴
Сповістити
про наявність
Додати до обраних
633.20 ₴
Сповістити
про наявність
Опис

LEGO CREATOR Авто для вуличних перегонів 31127 – це випущений у березні 2022 року конструктор, від якого будуть у захваті всі шанувальники швидкості та перегонових автомобілів. Набір містить 258 деталей, з яких можна створити три моделі.

  • Маслкар – супершвидкісний автомобіль у бірюзовому кольорі з бічними трубами та спойлером. Ідеально підходить для вуличних перегонів!
  • Перегоновий болід з великими випнутими колесами та низьким сидінням.
  • Хот-род – червоно-бірюзова модель з великими гумовими колесами, відкритим двигуном та дахом.

Як користуватися

Приготуйтеся до захопливих перегонів на трьох різних супершвидкісних автомобілях! Сідайте за кермо маслокара з бічними трубами та спойлером і промчіться вулицею. Потім, скинувши швидкість, перебудуйте його на болід та вирушайте на перегонову трасу. Врешті-решт, перетворіть його на червоно-бірюзовий хот-род або створіть власну унікальну машину для швидкісних пригод! Цей набір ідеально доповнить колекцію транспортних засобів LEGO.

Для складання кожної моделі є детальна покрокова інструкція. Скористайтеся нею, щоб визначити, який варіант найкрутіший. Набір розвиває уяву, дрібну моторику, творче й просторове мислення. Навчає створювати конструкції, об’єднані спільною темою, за малюнком, схемою чи текстовою інструкцією.

Кому подарувати

Дітям віком від 7 років, котрі полюбляють швидкість і перегони, або ж дорослим колекціонерам LEGO-автомобілей.

Про виробника

Компанія LEGO була заснована підприємцем та винахідником Оле Кірком в Данії в далекому 1932 році, і з тих часів товари, які вона виробляє, зазнали колосальних змін. Починаючи з виробництва дерев'яних іграшок, драбин та прасувальних дощок, компанія в результаті досягла небаченої популярності і перевершила багатьох конкурентів. Ім'я бренду говорить саме за себе. У перекладі з латині LEGO означає "я вчуся", "я складаю". Яскраві будівельні кубики всіляких форм та розмірів захоплюють увагу дітей та підлітків вже багато років. Сприяють розвитку їхніх рухових умінь, структурно-логічного мислення, уваги та терплячості, і, звичайно ж, уяви. Багато поколінь батьків вже встигли оцінити користь цих наборів. Встигніть і ви!

Характеристики

Вік від 7 років
Розмір складеної моделі 60 мм × 160 мм × 90 мм
Матеріал пластик
Країна-виробник Чехія
Країна реєстрації бренду Данія
Габарити опаковання 262 мм × 191 мм × 61 мм
Вага опаковання 465 г

Комплектація

  • Конструктор LEGO CREATOR Авто для вуличних перегонів 31127 – 258 деталей.
  • Книжка-інструкція – 3 шт.
Доставка
Оплата
Гарантія

Відгуки клієнтів

uk
Українська Русский
Чат з продажів
 Українська не у мережі
 Техпідтримка не у мережі
Контакти
Телефон:
Зворотний дзвінок
Email:
Чат з продажів
Контакти