Конструктор LEGO Creator Супермотоцикл 31114

Код: 904966
Конструктор LEGO Creator Супермотоцикл 31114
Все про товар
Опис
Відео
Доставка
Оплата
Гарантія
649.03 ₴
Сповістити
про наявність
Все про товар
Вік: 8-13
З 236 деталей набору можна скласти 3 моделі мотоцикла: сучасний, класичний та говербайк. Для дітей віком від 8 років. Читати далі
649.03 ₴
Сповістити
про наявність
Додати до обраних
649.03 ₴
Сповістити
про наявність
Опис

Новинка для любителів швидкості. LEGO Creator Конструктор Супермотоцикл 31114 – це три самодостатні моделі в одному наборі.

У сучасному варіанті – рухоме кермо та гумові цільні колеса. Передня частина байка зроблена обтічною, щоб зменшити опір зустрічного потоку вітру. Позаду встановлений пружинний амортизатор. Положення заднього крила й переднього скла регулюються. Є глушники, бензобак і підніжка.

Для другої моделі знадобляться не всі деталі, що робить її більш лаконічною та стильною. Нічого зайвого, лише витримана класика.

А от говербайк геть не схожий на попередні мотоцикли. Він пересувається завдяки потужним вентиляторам, якими слугують колеса в горизонтальному положенні. Будьте обережні, адже ця футуристична модель не призначена для шосе. Вона здіймається в повітря і долає відстань зі швидкістю світла. Готові? Тоді вперед – у майбутнє!

Відео

Youtube video

Як користуватися

Для складання кожної моделі є детальна покрокова інструкція. Скористайтеся нею, щоб визначити, який варіант найкрутіший.

Супербайки чудово доповнять вашу колекцію транспортних засобів LEGO. Влаштовуйте перегони й перемагайте, адже LEGO Creator Супермотоцикл 31114 завжди перетинає фінішну межу першим! Або ж розігруйте сцени з майбутнього, де давно користуються лише повітряними дорогами.

Набір розвиває уяву, дрібну моторику, творче й просторове мислення. Навчає створювати конструкції, об’єднані спільною темою, за малюнком, схемою чи текстовою інструкцією.

Кому подарувати

Дітям віком від 8 років, котрі полюбляють швидкість і перегони, або ж дорослим колекціонерам LEGO-байків.

Про виробника

Компанія LEGO була заснована підприємцем та винахідником Оле Кірком в Данії в далекому 1932 році, і з тих часів товари, які вона виробляє, зазнали колосальних змін. Починаючи з виробництва дерев'яних іграшок, драбин та прасувальних дощок, компанія в результаті досягла небаченої популярності і перевершила багатьох конкурентів. Ім'я бренду говорить саме за себе. У перекладі з латині LEGO означає "я вчуся", "я складаю". Яскраві будівельні кубики всіляких форм та розмірів захоплюють увагу дітей та підлітків вже багато років. Сприяють розвитку їхніх рухових умінь, структурно-логічного мислення, уваги та терплячості, і, звичайно ж, уяви. Багато поколінь батьків вже встигли оцінити користь цих наборів. Встигніть і ви!

Характеристики

Вік від 8 років
Вага опаковання 390 г
Розмір складеного супербайка 110 × 190 × 60 мм
Матеріал пластик
Країна-виробник Чехія
Країна реєстрації бренду Данія

Комплектація

  • Конструктор LEGO Creator Супермотоцикл 31114 – 236 деталей.
  • Книжка-інструкція – 3 шт.
Відео
Youtube video
Доставка
Оплата
Гарантія

Відгуки клієнтів

uk
Українська Русский
Чат з продажів
 Українська не у мережі
 Техпідтримка не у мережі
Контакти
Телефон:
Зворотний дзвінок
Email:
Чат з продажів
Контакти