Конструктор LEGO DOTS Коробка для творчого дизайну 41938

Код: 904134
Конструктор LEGO DOTS Коробка для творчого дизайну 41938
Все про товар
Опис
Відео
Доставка
Оплата
Гарантія
1423.60 ₴
Сповістити
про наявність
Все про товар
Вік: 5-13
Набір, що містить 779 деталей для створення унікальних фігур. Ідеально підходить для дітей, які прагнуть розвинути дизайнерські та творчі навички. Читати далі
1423.60 ₴
Сповістити
про наявність
Додати до обраних
1423.60 ₴
Сповістити
про наявність
Опис

LEGO DOTS Коробка для творчого дизайну 41938 – чи не єдиний конструктор, з деталей якого можна скласти незліченну кількість різних виробів. До прикладу, настільний органайзер, дворівневу шухлядку, рамочку для фотокарток, окуляри чи таблички з текстом. Ну справді, таких неординарних записок на холодильнику ви ще нікому не залишали!

Кожен виріб стане цікавим елементом декору й чудово доповнить інтер’єр кімнати. Усе необхідне для творчості – в одному пакунку. Деталі зручно посортовані за розмірами й кольорами. А в коробці можна зберігати весь набір, щоб, бува, не розгубити дрібні шматочки конструктора.

Відео

Youtube video

Як користуватися

Основою будь-якої саморобки слугують великі суцільні плитки. На них можна викласти все, що заманеться, і прикрасити на власний смак. Кілька цікавих варіантів представлені в книжечці-інструкції, що йде в комплекті. Утім цей набір створений для втілення власних ідей! Тут немає жодних обмежень чи правил. Головне - дати волю уяві та не боятися експериментувати.

LEGO DOTS Коробка для творчого дизайну 41938 розвиває інтелект, уяву, дрібну моторику, наочно-образне та творче мислення. Ця серія спонукає дітей до самовираження та допомагає зробити перші кроки у світі дизайну.

Кому подарувати

Таке дозвілля неймовірно корисне як для дітей віком від 7 років, так і для дорослих, котрі обожнюють рукоділля й мозаїки. Конструктор також підійде для художньо-естетичних та декоративно-прикладних гуртків.

Про виробника

Компанія LEGO була заснована підприємцем та винахідником Оле Кірком в Данії в далекому 1932 році, і з тих часів товари, які вона виробляє, зазнали колосальних змін. Починаючи з виробництва дерев'яних іграшок, драбин та прасувальних дощок, компанія в результаті досягла небаченої популярності і перевершила багатьох конкурентів. Ім'я бренду говорить саме за себе. У перекладі з латині LEGO означає "я вчуся", "я складаю". Яскраві будівельні кубики всіляких форм та розмірів захоплюють увагу дітей та підлітків вже багато років. Сприяють розвитку їхніх рухових умінь, структурно-логічного мислення, уваги та терплячості, і, звичайно ж, уяви. Багато поколінь батьків вже встигли оцінити користь цих наборів. Встигніть і ви!

Характеристики

Вік від 7 років
Вага опаковання 776 г
Матеріал пластик
Країна-виробник Чехія
Країна реєстрації бренду Данія

Комплектація

  • LEGO DOTS Коробка для творчого дизайну 41938 – 779 деталей.
  • Книжка-інструкція – 1 шт.
Відео
Youtube video
Доставка
Оплата
Гарантія

Відгуки клієнтів

uk
Українська Русский
Чат з продажів
 Українська у мережі
 Техпідтримка не у мережі
Контакти
Телефон:
Зворотний дзвінок
Email:
Чат з продажів
Контакти