Конструктор LEGO DOTS Великий набір тайлів: літери 41950

Код: 906792
Конструктор LEGO DOTS Великий набір тайлів: літери 41950
Все про товар
Опис
Доставка
Оплата
Гарантія
662.40 ₴
Сповістити
про наявність
Все про товар
Вік: 5-13
Набір містить 722 додаткові деталі різних форм та кольорів для використання з іншими конструкторами серії LEGO DOTS. Читати далі
662.40 ₴
Сповістити
про наявність
Додати до обраних
662.40 ₴
Сповістити
про наявність
Опис

LEGO DOTS Великий набір тайлів: літери 41950 – це набір, що містить 722 додаткові деталі різних форм та кольорів для використання з іншими конструкторами серії LEGO DOTS. При цьому основна панель, на яку кріпляться дотси, до набору не входить.

Конструктор призначений для дітей віком від 6 років. Його елементи можна використовувати як для створення унікальних записок, так і для декору кімнати (наприклад, з підставкою для олівців у формі ракети (LEGO DOTS Підставка для олівців 41936) або банана (LEGO DOTS Підставка для олівців Милий банан 41948).

Як користуватися

У складанні цього конструктора немає жодних правил. Єдине, про що вам потрібно подбати, – це "полотно" (основна панель у набір не входить). У наборі ви знайдете 722 різноколірні деталі у формі кружечків, квадратів, закруглених трикутників та вигнутих дуг 2×2. Вони дозволять вам створювати унікальні шрифти. При цьому згідно з інструкцією, для складання однієї літери вам в середньому знадобиться від 5 до 10 дотсів.

Вперше взявши до рук конструктор, вам, можливо, варто звернутися за допомогою до буклета-інструкції. Він допоможе вам зорієнтуватися та зрозуміти, як створювати літери. Згодом ви станете набагато впевненіші у цій справі та зможете залишати послання будь-якою відомою вам мовою!

Крім того, деталі цього набору можна використовувати з іншими наборами LEGO DOTS. Це універсальний конструктор, за допомогою якого ви зможете прикрасити кімнату, створювати браслети та інші вироби. Тут немає неправильного способу висловлювати своє "я"! Головне – дати волю уяві та не боятися експериментувати.

LEGO DOTS Великий набір тайлів: літери 41950 розвиває інтелект, уяву, дрібну моторику, наочно-образне та творче мислення. Ця серія спонукає дітей до самовираження та допомагає зробити перші кроки у світі дизайну.

Кому подарувати

Таке дозвілля неймовірно корисне як для дітей віком від 6 років, так і для дорослих, котрі обожнюють рукоділля й мозаїки. Конструктор також підійде для художньо-естетичних та декоративно-прикладних гуртків.

Про виробника

Компанія LEGO була заснована підприємцем та винахідником Оле Кірком в Данії в далекому 1932 році, і з тих часів товари, які вона виробляє, зазнали колосальних змін. Починаючи з виробництва дерев'яних іграшок, драбин та прасувальних дощок, компанія в результаті досягла небаченої популярності і перевершила багатьох конкурентів. Ім'я бренду говорить саме за себе. У перекладі з латині LEGO означає "я вчуся", "я складаю". Яскраві будівельні кубики всіляких форм та розмірів захоплюють увагу дітей та підлітків вже багато років. Сприяють розвитку їхніх рухових умінь, структурно-логічного мислення, уваги та терплячості, і, звичайно ж, уяви. Багато поколінь батьків вже встигли оцінити користь цих наборів. Встигніть і ви!

Характеристики

Вік від 6 років
Кількість деталей 722
Матеріал пластик
Країна-виробник Чехія
Країна реєстрації бренду Данія
Вага опаковання 262 мм × 141 мм × 48 мм

Комплектація

  • Конструктор LEGO DOTS Великий набір тайлів: літери 41950 — 722 деталі.
  • Книжка-інструкція — 1 шт.
Доставка
Оплата
Гарантія

Відгуки клієнтів

uk
Українська Русский
Чат з продажів
 Українська у мережі
 Техпідтримка не у мережі
Контакти
Телефон:
Зворотний дзвінок
Email:
Чат з продажів
Контакти