Конструктор LEGO DUPLO Коробка з кубиками Deluxe 10914

Код: 905008
Конструктор LEGO DUPLO Коробка з кубиками Deluxe 10914
Все про товар
Опис
Доставка
Оплата
Гарантія
1657.60 ₴
Сповістити
про наявність
Все про товар
Вік: 0-7
У наборі є три мініфігурки – хлопчика, дівчинки й собачки. А ще кубики з цифрами від 1 до 3, авто й деталі різних форм і кольорів. Для дітей від 18 місяців. Читати далі
1657.60 ₴
Сповістити
про наявність
Додати до обраних
1657.60 ₴
Сповістити
про наявність
Опис

Подаруйте дитині її перший конструктор!

LEGO DUPLO Коробка з кубиками Deluxe 10914 – це 85 елементів для гармонійного розвитку. Проведіть чудовий день у товаристві двох друзів і їхньої собачки. З ними можна покататися на машинці, з’їхати з гірки та погратися в піску лопаткою й відерком. І навіть збудувати високу башту з віконечком.

Серія LEGO DUPLO розроблена для маленьких діток. В ній деталі більші за стандартні кубики LEGO у 8 разів. Тому небезпеки проковтнути їх немає, а от гратися таким конструктором легко й весело.

Набір постачається у міцній коробці, зробленій у вигляді великої цеглинки LEGO. Тож кубики не розгубляться й не пошкодяться.

Як користуватися

Ознайомтеся з ілюстрованою інструкцією. У ній ви знайдете багато варіантів для цікавої гри. Або ж вигадайте для героїв інші захопливі пригоди. Аксесуарів для цього вдосталь.

З’єднуйте різні деталі та створюйте ігрові майданчики на свій смак. Набір чудово поєднується з усіма конструкторами серії LEGO DUPLO. Тому можна фантазувати й розігрувати безліч сюжетних ліній. А ще – вивчати геометричні форми, кольори та перші цифри.

Конструктор LEGO DUPLO Коробка з кубиками Deluxe 10914 розвиває уяву, логічне та творче мислення, дрібну моторику. Формує вміння діяти відповідно до інструкцій, активізує роботу мозку через стимулювання нервових закінчень деталями конструктора.

Кому подарувати

Гарний пізнавальний подарунок для дітей віком від 18 місяців, який сподобається як хлопчикам, так і дівчаткам.

Про виробника

Компанія LEGO була заснована підприємцем та винахідником Оле Кірком в Данії в далекому 1932 році, і з тих часів товари, які вона виробляє, зазнали колосальних змін. Починаючи з виробництва дерев'яних іграшок, драбин та прасувальних дощок, компанія в результаті досягла небаченої популярності і перевершила багатьох конкурентів. Ім'я бренду говорить саме за себе. У перекладі з латині LEGO означає "я вчуся", "я складаю". Яскраві будівельні кубики всіляких форм та розмірів захоплюють увагу дітей та підлітків вже багато років. Сприяють розвитку їхніх рухових умінь, структурно-логічного мислення, уваги та терплячості, і, звичайно ж, уяви. Багато поколінь батьків вже встигли оцінити користь цих наборів. Встигніть і ви!

Характеристики

Вік від 18 місяців
Вага опаковання 1431 г
Матеріал пластик
Країна-виробник Угорщина
Країна реєстрації бренду Данія

Комплектація

  • Конструктор LEGO DUPLO Коробка з кубиками Deluxe 10914 – 85 деталей.
  • Книжка-інструкція – 1 шт.
Доставка
Оплата
Гарантія

Відгуки клієнтів

uk
Українська Русский
Чат з продажів
 Українська не у мережі
 Техпідтримка не у мережі
Контакти
Телефон:
Зворотний дзвінок
Email:
Чат з продажів
Контакти