Конструктор LEGO Friends Лісовий водоспад (41677)

Код: 905016
Конструктор LEGO Friends Лісовий водоспад (41677)
Все про товар
Опис
Відео
Доставка
Оплата
Гарантія
340.80 ₴
Сповістити
про наявність
Все про товар
Вік: 5-7
У наборі 2 мініфігурки дівчаток, 1 білочка та все для активного відпочинку: самокат, бінокль, маршмелоу й багаття. А за водоспадом хтось заховав сюрприз! Читати далі
340.80 ₴
Сповістити
про наявність
Додати до обраних
340.80 ₴
Сповістити
про наявність

Також вас можуть зацікавити

У наборі: 2 мініфігурки, екофургон зі знімним дахом, теплиця для дерев, білочка та чимало садівничих аксесуарів. Для дітей віком від 6 років. 336 деталей.
ID: 905957
Опис

Андреа й Олівія вирушили в похід і надвечір зупинилися на мальовничій галявині біля лісового водоспаду. Чудове місце!

Дерева, квіти, звірята, річка, через яку прокладений міст. А від водоспаду долинає заспокійливе журчання води. До речі, десь тут заховано справжній діамант. Спробуйте знайти його!

Відео

Youtube video

Як користуватися

Складіть лісову локацію згідно з інструкцією, яка входить у комплект, і дайте волю уяві.

Завдяки цікавим аксесуарам LEGO подруги можуть кататися лісом на самокаті, смажити на вогні маршмелоу, годувати білочку горішками, збирати квіти й милуватися неймовірним краєвидом із дерев’яного мостика.

А ще це гарна нагода поєднати LEGO Friends Лісовий водоспад (41677) з іншими наборами серії. Поряд можна звести Лісовий будиночок (41679), або навіть зустріти Стефані, Емму та Ітана. Їхній LEGO-фургончик із яхтою (41681) теж припаркувався неподалік.

Складіть конструктор разом із дітьми та прикрасьте яскравим іграшковим водоспадом їхню кімнату.

Такий комплект розвиває просторове й наочно-образне мислення, фантазію та посидючість. У процесі гри діти можуть вигадувати різні історії та характери для героїв, що неабияк сприяє інтелектуальному розвитку.

Кому подарувати

Любителям сюжетно-рольових забавок та пригод віком від 5 років. Конструктор також підійде для розвивальних гуртків, адже його можна складати як наодинці, так і в товаристві друзів. Якщо ж у ваших дітлахів уже є набори серії LEGO Friends, то Лісовий водоспад (41677) чудово доповнить колекцію.

Про виробника

Компанія LEGO була заснована підприємцем та винахідником Оле Кірком в Данії в далекому 1932 році, і з тих часів товари, які вона виробляє, зазнали колосальних змін. Починаючи з виробництва дерев'яних іграшок, драбин та прасувальних дощок, компанія в результаті досягла небаченої популярності і перевершила багатьох конкурентів. Ім'я бренду говорить саме за себе. У перекладі з латині LEGO означає "я вчуся", "я складаю". Яскраві будівельні кубики всіляких форм та розмірів захоплюють увагу дітей та підлітків вже багато років. Сприяють розвитку їхніх рухових умінь, структурно-логічного мислення, уваги та терплячості, і, звичайно ж, уяви. Багато поколінь батьків вже встигли оцінити користь цих наборів. Встигніть і ви!

Характеристики

Вік від 5 років
Розмір складеного набору 70 × 160 × 70 мм
Матеріал пластик
Батарейки не потрібні
Країна-виробник Китай
Країна реєстрації бренду Данія

Комплектація

  • Конструктор LEGO Friends Лісовий водоспад (41677) – 93 деталі.
  • Книжка-інструкція – 1 шт.

Додаткова інформація

Увага! Набір містить дрібні елементи. Обов’язково дотримуйтеся вікових рекомендацій LEGO.

Відео
Youtube video
Доставка
Оплата
Гарантія

Відгуки клієнтів

uk
Українська Русский
Чат з продажів
 Українська не у мережі
 Техпідтримка не у мережі
Контакти
Телефон:
Зворотний дзвінок
Email:
Чат з продажів
Контакти