Конструктор LEGO FRIENDS Школа Хартлейк-Сіті 41682

Код: 904131
Конструктор LEGO FRIENDS Школа Хартлейк-Сіті 41682
Все про товар
Опис
Відео
Доставка
Оплата
Гарантія
2749.05 ₴
Сповістити
про наявність
Все про товар
Вік: 5-13
Набір налічує 605 елементів, з яких можна звести двоповерхову будівлю. Розіграйте перший навчальний день Джуліана в новій школі. Читати далі
2749.05 ₴
Сповістити
про наявність
Додати до обраних
2749.05 ₴
Сповістити
про наявність

Також вас можуть зацікавити

У наборі: 2 мініфігурки, екофургон зі знімним дахом, теплиця для дерев, білочка та чимало садівничих аксесуарів. Для дітей віком від 6 років. 336 деталей.
ID: 905957
Опис

Не проґавте день відкритих дверей у LEGO-школі Хартлейк-Сіті (41682). Сучасні, обладнані усім необхідним навчальні кабінети сподобаються кожному. Сьогодні влаштуємо оглядову екскурсію для новачків. А от і Джуліан примчав на велосипеді. Він тут уперше, тож допоможімо йому освоїтися!

Відео

Youtube video

Як користуватися

Привіт, Джуліане! Вітаємо в LEGO-школі Хартлейк-Сіті! Поглянь, як тут красиво. Великі панорамні вікна, яскравий фасад і багато квітів. Заходь, усередині ще цікавіше.

Речі можеш залишити у шафці, отам – біля стенда з трофеями. Можливо, згодом там будуть і твої нагороди. Окрім звичних уроків, пропонуємо відвідати факультативні гуртки з малювання, музики й акторської майстерності. У LEGO FRIENDS Школа Хартлейк-Сіті для цього є все – мольберт, фарби, мінісинтезатор, гітара й мікрофон. А для театральних постановок – повна скриня реквізиту!

На другому поверсі – наша гордість. Надсучасна наукова лабораторія з комп’ютером та мікроскопом. Полюбляєш досліди? Тоді ти точно знайдеш тут нових друзів. В їдальні можна перехопити смачними сандвічами, а після уроків – пограти в баскетбол на задвір’ї. Не школа - мрія!

Конструктор LEGO FRIENDS Школа Хартлейк-Сіті 41682 приносить водночас і користь, і задоволення від гри. Забавка сприяє гармонійному розвитку дітей, готує до майбутнього навчання й адаптації в колективі. А ще розвиває посидючість, адже такою леґо-школою можна гратися годинами!

Кому подарувати

Дітлахам від 6 років, які люблять розігрувати історії з реального життя. Конструктор можна складати як наодинці, так і в товаристві друзів.

Про виробника

Компанія LEGO була заснована підприємцем та винахідником Оле Кірком в Данії в далекому 1932 році, і з тих часів товари, які вона виробляє, зазнали колосальних змін. Починаючи з виробництва дерев'яних іграшок, драбин та прасувальних дощок, компанія в результаті досягла небаченої популярності і перевершила багатьох конкурентів. Ім'я бренду говорить саме за себе. У перекладі з латині LEGO означає "я вчуся", "я складаю". Яскраві будівельні кубики всіляких форм та розмірів захоплюють увагу дітей та підлітків вже багато років. Сприяють розвитку їхніх рухових умінь, структурно-логічного мислення, уваги та терплячості, і, звичайно ж, уяви. Багато поколінь батьків вже встигли оцінити користь цих наборів. Встигніть і ви!

Характеристики

Вік від 6 років
Вага опаковання 1021 г
Матеріал пластик
Країна-виробник Угорщина
Країна реєстрації бренду Данія

Комплектація

  • Конструктор LEGO FRIENDS Школа Хартлейк-Сіті 41682 – 605 деталей.
  • Книжка-інструкція – 1 шт.

Додаткова інформація

Увага! Набір містить дрібні деталі. Не рекомендується дітям, молодшим за 6 років.

Відео
Youtube video
Доставка
Оплата
Гарантія

Відгуки клієнтів

uk
Українська Русский
Чат з продажів
 Українська не у мережі
 Техпідтримка не у мережі
Контакти
Телефон:
Зворотний дзвінок
Email:
Чат з продажів
Контакти