Конструктор LEGO Jurassic World Виставковий скелет тиранозавра 76940

Код: 904139
Конструктор LEGO Jurassic World Виставковий скелет тиранозавра 76940
Все про товар
Опис
Доставка
Оплата
Гарантія
1072.00 ₴
Сповістити
про наявність
Все про товар
Вік: 5-13
У набір входять модель скелета тиранозавра, стенд для демонстрації, дошка для малювання та указка, а також фігурка дитинчати трицератопса. Читати далі
1072.00 ₴
Сповістити
про наявність
Додати до обраних
1072.00 ₴
Сповістити
про наявність

Також вас можуть зацікавити

У наборі: 2 мініфігурки, екофургон зі знімним дахом, теплиця для дерев, білочка та чимало садівничих аксесуарів. Для дітей віком від 6 років. 336 деталей.
ID: 905957
Опис

Відтепер динозаврів можна побачити не лише по телевізору.

У наборі LEGO Jurassic World 76940 представлено травоїдного малюка трицератопса та модель скелета тиранозавра. Кістяк останнього встановлено на музейному стенді. Він приваблює натовпи людей з усього світу.

Першими подивитися на експонат прибули турист Даріус Боуман та експерт із зоопсихології Овен Ґрейді. Вони розкажуть вам усе про цього гіганта з допомогою схематичних зображень на спеціальній дошці.

Модель скелета дуже реалістична. Детально можна роздивитися кігті, ребра, зуби, а хвіст і щелепи взагалі рухаються! Виставка доповнена макетом яйця та закам’янілим іклом динозавра.

Як користуватися

Станьте справжніми палеонтологами разом із серією LEGO Jurassic World 76940! Розпакуйте коробку й ознайомтеся з ілюстрованим посібником для складання конструктора. Якщо все складете правильно, то зможете відтворити епізоди з однойменного фільму «Світ Юрського періоду: Крейдовий табір». Або ж розіграйте сюжет за власним сценарієм. Так буде ще цікавіше!

Мініфігурки й елементи сцен можна поєднувати з іншими наборами LEGO, створюючи власні фантастичні світи!

LEGO Jurassic World Виставковий скелет тиранозавра 76940 розвиває уяву, інтелект, просторове мислення і творчі навички. Пробуджує інтерес до таких наук як палеонтологія та історія. А ще неабияк збагачує словниковий запас.

Кому подарувати

Дітям від 7 років, які давно мріють про дещо складніші конструктори. Або дорослим фанатам динозаврів і серії фільмів «Парк Юрського періоду».

Про виробника

Компанія LEGO була заснована підприємцем та винахідником Оле Кірком в Данії в далекому 1932 році, і з тих часів товари, які вона виробляє, зазнали колосальних змін. Починаючи з виробництва дерев'яних іграшок, драбин та прасувальних дощок, компанія в результаті досягла небаченої популярності і перевершила багатьох конкурентів. Ім'я бренду говорить саме за себе. У перекладі з латині LEGO означає "я вчуся", "я складаю". Яскраві будівельні кубики всіляких форм та розмірів захоплюють увагу дітей та підлітків вже багато років. Сприяють розвитку їхніх рухових умінь, структурно-логічного мислення, уваги та терплячості, і, звичайно ж, уяви. Багато поколінь батьків вже встигли оцінити користь цих наборів. Встигніть і ви!

Характеристики

Вік від 7 років
Розмір скелета на стенді 130 мм × 290 мм × 90 мм
Матеріал пластик
Країна реєстрації бренду Данія

Комплектація

  • Конструктор LEGO Jurassic World Виставковий скелет тиранозавра 76940 – 198 деталей.
  • Книжка-інструкція – 1 шт.

Додаткова інформація

Увага! Набір містить дрібні деталі. Не рекомендується дітям, молодшим за 3 роки.

Доставка
Оплата
Гарантія

Відгуки клієнтів

uk
Українська Русский
Чат з продажів
 Українська у мережі
 Техпідтримка не у мережі
Контакти
Телефон:
Зворотний дзвінок
Email:
Чат з продажів
Контакти