Конструктор LEGO Marvel Spider-Man: Фігурка Майлза Моралеса (76225)

Код: 909529
Конструктор LEGO Marvel Spider-Man: Фігурка Майлза Моралеса (76225)
Все про товар
Опис
Доставка
Оплата
Гарантія
1072.00 ₴
Сповістити
про наявність
Все про товар
Новинка
Вік: 8-13
Пориньте в приголомшливі пригоди разом із культовим персонажем коміксів MARVEL – Майлзом Моралесом. Для дітей віком від 8 років. 238 деталей. Читати далі
1072.00 ₴
Сповістити
про наявність
Додати до обраних
1072.00 ₴
Сповістити
про наявність
Опис

Супергерої серед нас… і з нами! Завжди. Адже Фігурка Майлза Моралеса (76225) – це портативна забавка, яку можна взяти з собою в довгу дорогу, на прогулянку з друзями чи взагалі будь-куди.

Складена модель повністю рухома завдяки шарнірним деталям, тож Спайдермен, як завжди, неперевершений у своїх карколомних стрибках і граційних польотах. Він надзвичайно гнучкий та витривалий. Його чорно-червоний костюм добре виконує маскувальну функцію на вечірніх вулицях мегаполісу, а від чарівної напівпрозорої павутини не сховається жоден лиходій.

Як користуватися

Розпакуйте коробку: у ній 2 пакети з кубиками та детальна інструкція. Або скористайтеся безкоштовним мобільним застосунком LEGO® Building Instructions – тут можна масштабувати й повертати модель, а також поетапно фіксувати результати роботи.

А тепер уперед – до нових місій! Перевірте надприродні здібності Людини-Павука та його миттєву реакцію. Всесвіт MARVEL чекає на вас: рятуйте міста від катастроф, допомагайте скривдженим і вигадуйте власні неймовірні пригоди!

Набір розвиває фантазію, інтелект і вміння імпровізувати. Навчає концентруватися на якості виконаної робити, водночас стимулюючи логічне й просторове мислення.

Кому подарувати

Усім поціновувачам коміксів і конструкторів віком від 8 років, а також дорослим колекціонерам LEGO-героїв.

Про виробника

Компанія LEGO була заснована підприємцем та винахідником Оле Кірком в Данії в далекому 1932 році, і з тих часів товари, які вона виробляє, зазнали колосальних змін. Починаючи з виробництва дерев'яних іграшок, драбин та прасувальних дощок, компанія в результаті досягла небаченої популярності і перевершила багатьох конкурентів. Ім'я бренду говорить саме за себе. У перекладі з латині LEGO означає "я вчуся", "я складаю". Яскраві будівельні кубики всіляких форм та розмірів захоплюють увагу дітей та підлітків вже багато років. Сприяють розвитку їхніх рухових умінь, структурно-логічного мислення, уваги та терплячості, і, звичайно ж, уяви. Багато поколінь батьків вже встигли оцінити користь цих наборів. Встигніть і ви!

Характеристики

Вік від 8 років
Вага опаковання 310 г
Габарити опаковання 262 мм × 61 мм × 191 мм
Висота складеної фігурки 230 мм
Матеріал пластик
Батарейки не потрібні
Країна-виробник Чехія
Країна реєстрації бренду Данія

Комплектація

  • Конструктор LEGO Marvel Spider-Man: Фігурка Майлза Моралеса (76225) – 238 деталей.
  • Книжка-інструкція – 1 шт.

Додаткова інформація

Увага! Набір містить дрібні елементи. Обов’язково дотримуйтеся вікових рекомендацій LEGO.

Доставка
Оплата
Гарантія

Відгуки клієнтів

uk
Українська Русский
Чат з продажів
 Українська не у мережі
 Техпідтримка не у мережі
Контакти
Телефон:
Зворотний дзвінок
Email:
Чат з продажів
Контакти