Конструктор LEGO Marvel Spidey Майлз Моралес: техно-трайк Людини-павука (10781)

Код: 905960
Конструктор LEGO Marvel Spidey Майлз Моралес: техно-трайк Людини-павука (10781)
Все про товар
Опис
Доставка
Оплата
Гарантія
398.93 ₴
Сповістити
про наявність
Все про товар
Вік: 5-7
У наборі 2 мініфігурки (Майлз Моралез та Зелений гоблін), трайк, глайдер із рухомими крилами й павутина. Для дітей віком від 4 років. 59 елементів. Читати далі
398.93 ₴
Сповістити
про наявність
Додати до обраних
398.93 ₴
Сповістити
про наявність
Опис

У Спайдермена роботи не меншає. Щойно він утихомирив Носорога (10782), як сюрприз прилетів від Зеленого гобліна. Капосник сновигає над містом крилатим глайдером і бомбардує вулиці з гарбузової гармати. Час покласти цьому край!

Майлз Моралес сідає на свій трицикл і вирушає в погоню. Він от-от зажене зловмисника в пастку й огорне червоною павутиною. Ви тільки погляньте на емоції Гобліна! В'їдлива усмішка змінилася на острах? Схоже, цей неслухняний хлопець таки засвоїв урок.

Набір створено за мотивами мультсеріалу «Людина-павук і його дивовижні друзі». Інструкція розроблена спеціально для маленьких дітей: на кожній сторінці чітко показано, які деталі слід взяти в руки зараз і що саме треба з ними зробити.

Як користуватися

Складіть усі мініфігурки й транспортні засоби та дайте волю уяві – вона знадобиться, щоб допомогти Спайдермену виконати місію. Ухиляйтеся від гарбузових пострілів і спробуйте збити планер лиходія. Покажіть йому, хто тут супергерой!

Плануєте далеку дорогу? Візьміть у дитячий рюкзак кілька комплектів Marvel. Юні фанати серії не встигнуть занудьгувати, адже вигадуватимуть різні сюжети для гри, характери для персонажів і діалоги. А також розроблятимуть стратегії й тактики для боротьби з іграшковими хуліганами.

Під час таких LEGO-розваг діти мимоволі вчаться імпровізувати, комунікувати й творчо мислити. Конструктор розвиває вміння рахувати, зіставляти й порівнювати деталі, поєднувати елементи з різних наборів, називати й описувати їх, знаходити спільне й виявляти відмінності.

Кому подарувати

Усім повелителям павутини віком від 4 років. І, звісно, дорослим, які обожнюють все, що пов’язане з Людиною-павуком.

Про виробника

Компанія LEGO була заснована підприємцем та винахідником Оле Кірком в Данії в далекому 1932 році, і з тих часів товари, які вона виробляє, зазнали колосальних змін. Починаючи з виробництва дерев'яних іграшок, драбин та прасувальних дощок, компанія в результаті досягла небаченої популярності і перевершила багатьох конкурентів. Ім'я бренду говорить саме за себе. У перекладі з латині LEGO означає "я вчуся", "я складаю". Яскраві будівельні кубики всіляких форм та розмірів захоплюють увагу дітей та підлітків вже багато років. Сприяють розвитку їхніх рухових умінь, структурно-логічного мислення, уваги та терплячості, і, звичайно ж, уяви. Багато поколінь батьків вже встигли оцінити користь цих наборів. Встигніть і ви!

Характеристики

Вік від 4 років
Вага опаковання 140 г
Габарити опаковання 191 мм × 141 мм × 46 мм
Розмір складеного трайка 50 мм × 130 мм
Матеріал пластик
Батарейки не потрібні
Країна-виробник Китай
Країна реєстрації бренду Данія

Комплектація

  • Конструктор LEGO Marvel Spidey Майлз Моралес: техно-трайк Людини-павука (10781) – 59 деталей.
  • Книжка-інструкція – 1 шт.

Додаткова інформація

Увага! Набір містить дрібні елементи. Обов’язково дотримуйтеся вікових рекомендацій LEGO.

Доставка
Оплата
Гарантія

Відгуки клієнтів

uk
Українська Русский
Чат з продажів
 Українська у мережі
 Техпідтримка не у мережі
Контакти
Телефон:
Зворотний дзвінок
Email:
Чат з продажів
Контакти