Конструктор LEGO Spidey Битва Халка з Носорогом на вантажівках (10782)

Код: 905961
Конструктор LEGO Spidey Битва Халка з Носорогом на вантажівках (10782)
Все про товар
Опис
Відео
Доставка
Оплата
Гарантія
799.09 ₴
Сповістити
про наявність
Все про товар
Вік: 5-7
У наборі: Халк, Носоріг, Спайдермен, 2 машинки, реактивний ранець, павутина, банківський сейф із золотим зливком і діамантом. Для дітей від 4 років. 110 деталей. Читати далі
799.09 ₴
Сповістити
про наявність
Додати до обраних
799.09 ₴
Сповістити
про наявність
Опис

Носоріг вривається у LEGO-місто на броньованому траку. Він розбив сейф у банку, вкрав золото, а тепер накиває п’ятами. Утім допомога вже близько. Людина-павук миттю вирушає навздогін злодію! За спиною супергероя – ранець із двома надточними ракетами. Грабіжнику не втекти!

До погоні приєднується Халк. Ого, які величезні зелені кулаки на його монстр-траку! Ну, стривай, Носороже! Буде непереливки, коли Халк почне таранити твою машину, а згори прилетить сітка-павутина.

Особливості: фігурка Халка має змінну емоцію, реактивний ранець Спайдермена стріляє ракетами, а в банківському сховищі є відчіпний сейф, який поміщається в багажник Носорога. Павутина оснащена кріпленнями й чіпляється до вантажівок.

Відео

Youtube video

Як користуватися

Складіть монстр-траки Носорога й Халка та відтворіть сцени з нового серіалу Marvel Studios. Допоможе ілюстрована інструкція, розроблена спеціально для діток, які ще не вміють читати. У наборі є два стартові модулі, тож сконструювати машинки буде дуже просто.

Скеруйте Спайдермена на позицію, прицільтеся та стріляйте. Відчуйте, як тремтить земля, коли Халк таранить поганого хлопця своєю вантажівкою. Потрібна підмога? Викликайте Майлза Моралеса (10781): з подвійною павутиною зловмиснику не впоратися!

LEGO Spidey Битва Халка з Носорогом на вантажівках (10782) розвиває уяву, зорово-моторну координацію, просторове й наочно-образне мислення. Діти вчаться усно описувати нові предмети й ситуації, в яких опинилися іграшкові персонажі. Це сприяє активному розвитку мовлення та збагаченню словникового запасу.

Кому подарувати

Усім фанатам серій про супергероїв, яким уже виповнилося 4 роки. До того ж такий комплект – класний варіант для майстер-класів з LEGO-конструювання початкового рівня.

Про виробника

Компанія LEGO була заснована підприємцем та винахідником Оле Кірком в Данії в далекому 1932 році, і з тих часів товари, які вона виробляє, зазнали колосальних змін. Починаючи з виробництва дерев'яних іграшок, драбин та прасувальних дощок, компанія в результаті досягла небаченої популярності і перевершила багатьох конкурентів. Ім'я бренду говорить саме за себе. У перекладі з латині LEGO означає "я вчуся", "я складаю". Яскраві будівельні кубики всіляких форм та розмірів захоплюють увагу дітей та підлітків вже багато років. Сприяють розвитку їхніх рухових умінь, структурно-логічного мислення, уваги та терплячості, і, звичайно ж, уяви. Багато поколінь батьків вже встигли оцінити користь цих наборів. Встигніть і ви!

Характеристики

Вік від 4 років
Вага опаковання 330 г
Габарити опаковання 262 мм × 141 мм × 61 мм
Розмір вантажівки Халка 40 мм (висота) × 100 мм (довжина)
Розмір вантажівки Носорога 60 мм (висота) × 110 мм (довжина)
Матеріал пластик
Батарейки не потрібні
Країна-виробник Китай
Країна реєстрації бренду Данія

Комплектація

  • Конструктор LEGO Spidey Битва Халка з Носорогом на вантажівках (10782) – 110 деталей.
  • Книжка-інструкція – 2 шт.

Додаткова інформація

Увага! Набір містить дрібні елементи. Обов’язково дотримуйтеся вікових рекомендацій LEGO.

Відео
Youtube video
Доставка
Оплата
Гарантія

Відгуки клієнтів

uk
Українська Русский
Чат з продажів
 Українська не у мережі
 Техпідтримка не у мережі
Контакти
Телефон:
Зворотний дзвінок
Email:
Чат з продажів
Контакти