LEGO Classic Коробка кубиків LEGO® для творчого конструювання, середнього розміру 10696

Код: 904959
LEGO Classic Коробка кубиків LEGO® для творчого конструювання, середнього розміру 10696
Все про товар
Опис
Доставка
Оплата
Гарантія
974.40 ₴
Сповістити
про наявність
Все про товар
Вік: 0-7
З 484 деталей можна скласти привида, авто, крокодила, мініферму, квіти, тигра, квадроцикл, тостер, потяг тощо. Чудово поєднується і з іншими серіями LEGO. Читати далі
974.40 ₴
Сповістити
про наявність
Додати до обраних
974.40 ₴
Сповістити
про наявність
Опис

LEGO Classic Коробка кубиків LEGO® для творчого конструювання – ідеальний набір для будівельників-початківців будь-якого віку.

У жовтій пластиковій валізці, стилізованій під великий кубик LEGO, є 6 пакуночків із деталями 35 кольорів. Плюс книжечка-інструкція з прикладами складання 5 фігурок. Підказки для ще 5 виробів – у вільному доступі на офіційному сайті LEGO. Утім справжнім фантазерам вони не знадобляться! Адже з 484 елементів скласти можна що завгодно.

Приємна дрібничка: в інструкції наведено перелік усіх деталей із зазначенням їхніх номерів. Тож якщо раптом якийсь кубик загубився, ви можете додатково замовити його у виробника. Повна комплектація зазначена ще й на коробці. Це дуже доречно при виборі конструктора в магазині: можна одразу розвіяти сумніви щодо покупки.

Як користуватися

Варіантів для гри безліч. Лише з елементів цього набору можна скласти десяток різних виробів, що зацікавлять як хлопчиків, так і дівчаток. А в поєднанні LEGO Classic Коробка кубиків 10696 з іншими серіями… Ох, уяво, тримайся!

Будуйте міста для LEGO-жителів, подорожуйте потягом чи машиною, готуйте гарячі тости на сніданок. Або влаштуйте сафарі на квадроциклах і, можливо, вам вдасться зустріти справжнього тигра! З конструкторами LEGO можна створити будь-які декорації для неймовірної гри.

LEGO Classic Коробка кубиків LEGO® для творчого конструювання 10696 розвиває уяву, логічне та просторове мислення, дрібну моторику й концентрацію. А ще знайомить дітей із поняттям міцності та стійкості конструкції, вчить розрізняти кольори й предмети, порівнювати й аналізувати.

Кому подарувати

Усім хлопчикам та дівчаткам від 4 років і дорослим, котрі мріють хоч на мить повернутися в дитинство.

Про виробника

Компанія LEGO була заснована підприємцем та винахідником Оле Кірком в Данії в далекому 1932 році, і з тих часів товари, які вона виробляє, зазнали колосальних змін. Починаючи з виробництва дерев'яних іграшок, драбин та прасувальних дощок, компанія в результаті досягла небаченої популярності і перевершила багатьох конкурентів. Ім'я бренду говорить саме за себе. У перекладі з латині LEGO означає "я вчуся", "я складаю". Яскраві будівельні кубики всіляких форм та розмірів захоплюють увагу дітей та підлітків вже багато років. Сприяють розвитку їхніх рухових умінь, структурно-логічного мислення, уваги та терплячості, і, звичайно ж, уяви. Багато поколінь батьків вже встигли оцінити користь цих наборів. Встигніть і ви!

Характеристики

Вік від 4 років
Вага опаковання 1039 г
Матеріал пластик
Країна-виробник Угорщина
Країна реєстрації бренду Данія

Комплектація

  • LEGO Classic Коробка кубиків LEGO® для творчого конструювання, середнього розміру (10696) – 484 деталі.
  • Книжка-інструкція – 1 шт.

Додаткова інформація

Увага! Набір містить дрібні деталі. Не рекомендується дітям, молодшим за 3 роки.

Доставка
Оплата
Гарантія

Відгуки клієнтів

uk
Українська Русский
Чат з продажів
 Українська не у мережі
 Техпідтримка не у мережі
Контакти
Телефон:
Зворотний дзвінок
Email:
Чат з продажів
Контакти