Конструктор LEGO Minecraft Пасіка (21165)

Код: 904961
Конструктор LEGO Minecraft Пасіка (21165)
Все про товар
Опис
Доставка
Оплата
Гарантія
682.00 ₴
Сповістити
про наявність
Все про товар
Вік: 8-13
У наборі 2 мініфігурки, овечка, 4 добрі й 4 розлючені бджоли. Тут є вулик, дерева, вогонь, квіти й пшениця. А завдяки унікальному механізму бджоли можуть літати. Читати далі
682.00 ₴
Сповістити
про наявність
Додати до обраних
682.00 ₴
Сповістити
про наявність
Опис

Чотири бджоли мирно збирають нектар, чим допомагають квітам і врожаю рости. Аж тут ферму атакує рій злісних червонооких бджіл! Вони ганяють вівцю і лякають селянина. Бджоли скрізь, навіть усередині дерев. Треба врятувати ферму, поки люті нападники не розігнали усіх!

Можливо, пасічнику з чарівними крилами вдасться це зробити? До речі, ця мініфігурка має унікальний принтований одяг та золоту лопату.

Як користуватися

Спершу огляньте коробку LEGO Minecraft Пасіка (21165). На ній гарно проілюстровано, як можна гратися й взаємодіяти з конструктором. Згідно з інструкцією складіть бджолину ферму, де все продумано до найменших деталей.

Почепіть на стовбур дерева вулик, тут житимуть наші добрі трудівниці. Перевірте, чи не сховалися бджілки в кронах дерев, адже там у них теж є схованка. Посадіть квітник, де вони зможуть збирати нектар. І не забувайте поливати пшеницю та траву, бо овечка пасеться тут щодня.

Цікава деталь: набір оснащений обертальним механізмом. З його допомогою розлючені бджоли сновигають над пасікою і жалять усіх, хто їм не до вподоби. А як вправно вони оминають багаття! Мабуть, бояться обпекти крильця, бо як же тоді дошкуляти селянину й вівці?

LEGO Minecraft Пасіка (21165) розвиває уяву, просторове, логічне й наочно-образне мислення. Такі тематичні комплекти мотивують дітей фантазувати й експериментувати. А ще знайомлять із професією пасічника та розповідають, звідки ж береться солодкий мед. Також діти вчаться створювати конструкції за схемою, малюнком і текстовою інструкцією.

Кому подарувати

Конструктор сподобається всім поціновувачам серії LEGO Minecraft віком від 8 років. Він стане корисним дозвіллям у шкільних групах продовженого дня та гарно підійде для гуртків з моделювання й конструювання.

Про виробника

Компанія LEGO була заснована підприємцем та винахідником Оле Кірком в Данії в далекому 1932 році, і з тих часів товари, які вона виробляє, зазнали колосальних змін. Починаючи з виробництва дерев'яних іграшок, драбин та прасувальних дощок, компанія в результаті досягла небаченої популярності і перевершила багатьох конкурентів. Ім'я бренду говорить саме за себе. У перекладі з латині LEGO означає "я вчуся", "я складаю". Яскраві будівельні кубики всіляких форм та розмірів захоплюють увагу дітей та підлітків вже багато років. Сприяють розвитку їхніх рухових умінь, структурно-логічного мислення, уваги та терплячості, і, звичайно ж, уяви. Багато поколінь батьків вже встигли оцінити користь цих наборів. Встигніть і ви!

Характеристики

Вік від 8 років
Вага в опакованні 365 г
Розмір складеної пасіки 190 × 160 × 130 мм
Матеріал пластик
Батарейки не потрібні
Країна-виробник Чехія
Країна реєстрації бренду Данія

Комплектація

  • Конструктор LEGO Minecraft Пасіка (21165) – 238 деталей.
  • Книжка-інструкція – 1 шт.

Додаткова інформація

Увага! Набір містить дрібні елементи. Обов’язково дотримуйтеся вікових рекомендацій LEGO.

Доставка
Оплата
Гарантія

Відгуки клієнтів

uk
Українська Русский
Чат з продажів
 Українська не у мережі
 Техпідтримка не у мережі
Контакти
Телефон:
Зворотний дзвінок
Email:
Чат з продажів
Контакти