Конструктор LEGO Minecraft Стайня (21171)

Код: 905019
Конструктор LEGO Minecraft Стайня (21171)
Все про товар
Опис
Відео
Доставка
Оплата
Гарантія
682.00 ₴
Сповістити
про наявність
Все про товар
Вік: 8-13
У наборі є все для будівництва конюшні з двома стійлами. А також фігурки скелетона-вершника, фермера, коня й лошатка. Створено за мотивами гри Minecraft. Читати далі
682.00 ₴
Сповістити
про наявність
Додати до обраних
682.00 ₴
Сповістити
про наявність
Опис

LEGO Minecraft Конструктор Стайня 21171 – це практичне втілення популярної сюжетно-рольової гри. Тут у нас справжнє ранчо зі стійлами для коней, грядкою та кошиком для овочів. Не забувайте поливати ґрунт, для цього є відро й вода. Вочевидь, цьогоріч урожай не підведе, адже моркву вже можна збирати.

Обабіч стайні з дерева й каменю зберігаються снопи сіна. На квітчастій галявині поруч розташована смуга перешкод для тренування скакунів. Такі 5-пінові кінні бар’єри – доволі рідкісна деталь у наборах LEGO. Як правило, кубики мають парну кількість пінів. Це означає, що варіантів для складання різноманітних декорацій тепер ще більше!

Утім історія не була б такою цікавою без дещиці небезпеки! За сюжетом угіддя фермера атакує скелетон-вершник. Власник ранчо, верхи на коні з алмазною бронею, захищається тризубцем (їх у комплекті аж два). А хто переможе вирішує лише ваша уява!

Відео

Youtube video

Як користуватися

Спершу ознайомтеся з інструкцією. У ній покроково пояснюється, як скласти будівлю та оформити простір довкола. Облаштуйте ферму на ваш смак, посадіть квіти й овочі. Добре доглядайте за кіньми, бо лише верхи ви зможете дати гідну відсіч скелетону!

Цей комплект чудово поєднується з іншими наборами серії LEGO Minecraft. Розігруйте різні сюжети з батьками чи шкільними друзями – ролей та персонажів вистачить на всіх. Більше фантазії – більше варіантів для гри!

LEGO Minecraft Конструктор Стайня 21171 розвиває уяву, посидючість, логічне й просторове мислення. Вчить створювати конструкції за заданою схемою й збагачує словниковий запас.

Кому подарувати

Крутий подарунок дітям віком від 8 років та дорослим любителям гри Minecraft. Набір також чудово підійде для гуртків з моделювання та конструювання.

Про виробника

Компанія LEGO була заснована підприємцем та винахідником Оле Кірком в Данії в далекому 1932 році, і з тих часів товари, які вона виробляє, зазнали колосальних змін. Починаючи з виробництва дерев'яних іграшок, драбин та прасувальних дощок, компанія в результаті досягла небаченої популярності і перевершила багатьох конкурентів. Ім'я бренду говорить саме за себе. У перекладі з латині LEGO означає "я вчуся", "я складаю". Яскраві будівельні кубики всіляких форм та розмірів захоплюють увагу дітей та підлітків вже багато років. Сприяють розвитку їхніх рухових умінь, структурно-логічного мислення, уваги та терплячості, і, звичайно ж, уяви. Багато поколінь батьків вже встигли оцінити користь цих наборів. Встигніть і ви!

Характеристики

Вік від 8 років
Вага опаковання 370 г
Матеріал пластик
Країна-виробник Чехія
Країна реєстрації бренду Данія

Комплектація

  • LEGO Minecraft Конструктор Стайня 21171 – 241 деталь.
  • Книжка-інструкція (52 сторінки) – 1 шт.
Відео
Youtube video
Доставка
Оплата
Гарантія

Відгуки клієнтів

uk
Українська Русский
Чат з продажів
 Українська у мережі
 Техпідтримка не у мережі
Контакти
Телефон:
Зворотний дзвінок
Email:
Чат з продажів
Контакти