Конструктор LEGO NINJAGO Мотоцикл з мечами Кая 71734

Код: 904135
Конструктор LEGO NINJAGO Мотоцикл з мечами Кая 71734
Все про товар
Опис
Відео
Доставка
Оплата
Гарантія
320.80 ₴
Сповістити
про наявність
Все про товар
Вік: 5-7
Набір допомагає розвивати навички складання і дарує дітям захопливу гру. Містить іграшковий мотоцикл і катапульту, здатну метати об'єкти, а також дві фігурки. Читати далі
320.80 ₴
Сповістити
про наявність
Додати до обраних
320.80 ₴
Сповістити
про наявність
Опис

Чудовий варіант для першого знайомства з LEGO. Цей конструктор має небагато деталей і призначений для діток віком від 4 років.

Двоє героїв LEGO NINJAGO Кай і Раттла зійшлися в двобої! Кожен виборює першість по-своєму. Воїн Раттла має пристрій для катапульти й спис. У нього гострі зуби, висунутий язик і червоні очі. А допомагає лиходію подруга-змія.

Проте ніндзя Кай покаже їм, хто тут справді крутий! Його швидкісний байк має подвійні колеса. З боків прикріплені вогняні нищівні мечі. Обидва рухомі, а отже, миттєво реагують на удари противника й захищають від них. У дужих руках Кая – катана. Жодне зло не вціліє!

Відео

Youtube video

Як користуватися

А от для складання ніндзя-сили не знадобляться.

Інструкція до набору Мотоцикл з мечами Кая 71734 розроблена таким чином, що з ним впораються навіть маленькі діти. На кожній сторінці чітко показано, які деталі слід взяти в руки зараз і що саме треба з ними зробити. А ще можна скористатися підказками в додатку LEGO Building Instructions. Тут є змога добре роздивитися моделі: повернути їх, зробити напівпрозорими чи збільшити.

Коли всі елементи використані, час вигадати власний сюжет й характери персонажам. Імпровізуйте й насолоджуйтеся грою!

Серія LEGO NINJAGO розвиває уяву й дрібну моторику, формує комунікативні навички та образне мислення. Навчає користуватися схемами, знайомить із формами й симетрією. Така рольова забавка – гарна нагода для батьків провести час разом із дітьми.

Кому подарувати

Конструктор буде корисним подарунком дітям віком від 4 років. Він також підійде для дитсадків та розвивальних гуртків.

Про виробника

Компанія LEGO була заснована підприємцем та винахідником Оле Кірком в Данії в далекому 1932 році, і з тих часів товари, які вона виробляє, зазнали колосальних змін. Починаючи з виробництва дерев'яних іграшок, драбин та прасувальних дощок, компанія в результаті досягла небаченої популярності і перевершила багатьох конкурентів. Ім'я бренду говорить саме за себе. У перекладі з латині LEGO означає "я вчуся", "я складаю". Яскраві будівельні кубики всіляких форм та розмірів захоплюють увагу дітей та підлітків вже багато років. Сприяють розвитку їхніх рухових умінь, структурно-логічного мислення, уваги та терплячості, і, звичайно ж, уяви. Багато поколінь батьків вже встигли оцінити користь цих наборів. Встигніть і ви!

Характеристики

Вік від 4 років
Вага опаковання 120 г
Розмір складеного мотоцикла 40 мм × 110 мм × 50 мм
Матеріал пластик
Країна-виробник Мексика
Країна реєстрації бренду Данія

Комплектація

  • LEGO NINJAGO Мотоцикл з мечами Кая 71734 – 54 деталі.
  • Книжка-інструкція – 1 шт.

Додаткова інформація

Увага! Набір містить дрібні деталі. Не рекомендується дітям, молодшим за 3 роки.

Відео
Youtube video
Доставка
Оплата
Гарантія

Відгуки клієнтів

uk
Українська Русский
Чат з продажів
 Українська не у мережі
 Техпідтримка не у мережі
Контакти
Телефон:
Зворотний дзвінок
Email:
Чат з продажів
Контакти