Конструктор LEGO NINJAGO Підводний спідер ніндзя 71752

Код: 904136
Конструктор LEGO NINJAGO Підводний спідер ніндзя 71752
Все про товар
Опис
Відео
Доставка
Оплата
Гарантія
1364.80 ₴
Сповістити
про наявність
Все про товар
Вік: 8-13
Набір для складання машини-трансформера, яка може бути і автомобілем, і підводним човном, даруючи дітям безліч можливостей для захопливої гри. Читати далі
1364.80 ₴
Сповістити
про наявність
Додати до обраних
1364.80 ₴
Сповістити
про наявність
Опис

Новинка для прихильників серії LEGO NINJAGO. Крутий конструктор зі щедрою комплектацією.

За сюжетом точиться запекла боротьба між маарайськими вартовими та ніндзя-аквалангістами Джеєм і Коулом. Каменем спотикання слугує амулет хвиль – порятунок міста NINJAGO від руйнівного цунамі.

Машина-трансформер, якою кермують Джей чи Коул – це стильний болід із безліччю цікавих аксесуарів. Прозора кабіна відкривається, за штурвал можна посадити фігурку. Колеса в авто рухомі і, власне, завдяки їм транспортний засіб перетворюється з сухопутного на підводний. Для пересування морськими глибинами кожне з коліс оснащене обертальним гвинтом-турбіною. Положення переднього шасі змінюється з вертикального на горизонтальне. Задні ж колеса фіксуються під потрібним кутом і штовхають машину вперед.

На носі корпуса є дрон-батискаф. Він від’єднується і здатний знешкодити ворога швидше, ніж його помітить пілот у кабіні. Неабияка перевага для наших героїв!

Відео

Youtube video

Як користуватися

Перемагайте зло як на суші, так і на дні моря!

Розпакуйте коробку й ознайомтеся з покроковою інструкцією. Дотримуючись рекомендацій, складіть машину-амфібію. Готовий болід матиме крутий дизайн: бездоганні лінії та яскраві кольори. Тож навіть якщо ви не фанат NINJAGO, все одно повертатиметеся до захопливих морських пригод.

Усі елементи LEGO міцні й безпечні, бо не мають гострих кутів. Можна не хвилюватися, що дитина пораниться під час гри. Конструктор постачається з додатковим набором запасних деталей.

LEGO NINJAGO Підводний спідер ніндзя 71752 розвиває дрібну моторику, уяву, концентрацію та посидючість. Він вчить дитину аналізувати предмет, виділяти його основні частини й характерні особливості. А сюжет гри формує поняття відважності й героїзму.

Кому подарувати

Конструктор буде до душі дітям віком від 8 років і дорослим, які люблять багатофункціональні суперкари. Набір також підійде для гуртків з моделювання та конструювання.

Про виробника

Компанія LEGO була заснована підприємцем та винахідником Оле Кірком в Данії в далекому 1932 році, і з тих часів товари, які вона виробляє, зазнали колосальних змін. Починаючи з виробництва дерев'яних іграшок, драбин та прасувальних дощок, компанія в результаті досягла небаченої популярності і перевершила багатьох конкурентів. Ім'я бренду говорить саме за себе. У перекладі з латині LEGO означає "я вчуся", "я складаю". Яскраві будівельні кубики всіляких форм та розмірів захоплюють увагу дітей та підлітків вже багато років. Сприяють розвитку їхніх рухових умінь, структурно-логічного мислення, уваги та терплячості, і, звичайно ж, уяви. Багато поколінь батьків вже встигли оцінити користь цих наборів. Встигніть і ви!

Характеристики

Вік від 8 років
Вага опаковання 662 г
Розмір складеної машини 70 мм × 270 мм × 120 мм
Матеріал пластик
Країна-виробник Чехія
Країна реєстрації бренду Данія

Комплектація

  • Конструктор LEGO NINJAGO Підводний спідер ніндзя 71752 - 356 деталей.
  • Наліпки – 9 шт.
  • Книжка-інструкція – 1 шт.
Відео
Youtube video
Доставка
Оплата
Гарантія

Відгуки клієнтів

uk
Українська Русский
Чат з продажів
 Українська у мережі
 Техпідтримка не у мережі
Контакти
Телефон:
Зворотний дзвінок
Email:
Чат з продажів
Контакти