Конструктор LEGO Star Wars™ Гострий гребінь Мікровинищувач (75321)

Код: 905952
Конструктор LEGO Star Wars™ Гострий гребінь Мікровинищувач (75321)
Все про товар
Опис
Доставка
Оплата
Гарантія
348.91 ₴
Сповістити
про наявність
Все про товар
Вік: 5-13
У наборі: фігурка Мандалорця з реактивним ранцем і бластерним пістолетом, а також деталі для складання мікровинищувача. Для дітей від 6 років. 98 елементів. Читати далі
348.91 ₴
Сповістити
про наявність
Додати до обраних
348.91 ₴
Сповістити
про наявність
Опис

Набір створено за мотивами космічного вестерну «Мандалорець». Фігурка головного героя має шолом та принтований стилізований костюм з другого сезону серіалу. У руках воїна – чорний бластер. За спиною – реактивний ранець, завдяки якому, згідно з сюжетом, персонаж може літати.

Культовий бойовий корабель оснащений двома шутерами – пускові установки, що стріляють червоними пінами. Зореліт одномісний, колір корпусу нагадує метал, а позаду є відкидний люк, що імітує вхід на борт.

Особливості: модель доволі зручного розміру – її можна покласти в рюкзак і гратися в дорозі.

Як користуватися

Складіть мікровинищувач та приєднуйтеся до мандалорця, щоб відтворити найяскравіші епізоди саги. Застрибуйте в кабіну й вирушайте на міжгалактичну місію. Стріляйте з шутерів по рештках військ Імперії. Досліджуйте інші світи та перемагайте ворогів за допомогою мегакрутої зброї. Наближаєтеся до планети Хот? Обережно! Схоже, підозріливі снігові піхотинці (75320) не чекали гостей.

Конструктор Star Wars™ Гострий гребінь (75321) вчить зосереджуватися на конкретному завданні та якості його виконання. Діти уявляють і обдумують форму майбутнього складеного виробу, описують іграшку та власні враження про неї. Такі заняття неабияк розвивають ерудицію, мовлення, дрібну моторику та стимулюють допитливість.

Кому подарувати

Дослідникам галактик і любителям пригод віком від 6 років. А також дорослим фанатам «Зоряних війн» і тим, хто лише починає знайомство з LEGO. У наборі є покрокова інструкція, тож впораються навіть новачки.

Про виробника

Компанія LEGO була заснована підприємцем та винахідником Оле Кірком в Данії в далекому 1932 році, і з тих часів товари, які вона виробляє, зазнали колосальних змін. Починаючи з виробництва дерев'яних іграшок, драбин та прасувальних дощок, компанія в результаті досягла небаченої популярності і перевершила багатьох конкурентів. Ім'я бренду говорить саме за себе. У перекладі з латині LEGO означає "я вчуся", "я складаю". Яскраві будівельні кубики всіляких форм та розмірів захоплюють увагу дітей та підлітків вже багато років. Сприяють розвитку їхніх рухових умінь, структурно-логічного мислення, уваги та терплячості, і, звичайно ж, уяви. Багато поколінь батьків вже встигли оцінити користь цих наборів. Встигніть і ви!

Характеристики

Вік від 6 років
Вага опаковання 107 г
Габарити опаковання 141 мм × 122 мм × 46 мм
Розмір складеного мікровинищувача 30 мм × 90 мм × 80 мм
Матеріал пластик
Батарейки не потрібні
Країна-виробник Чехія
Країна реєстрації бренду Данія

Комплектація

  • Конструктор LEGO Star Wars™ Гострий гребінь Мікровинищувач (75321) – 98 деталей.
  • Книжка-інструкція – 1 шт.

Додаткова інформація

Увага! Набір містить дрібні елементи. Обов’язково дотримуйтеся вікових рекомендацій LEGO.

Доставка
Оплата
Гарантія

Відгуки клієнтів

uk
Українська Русский
Чат з продажів
 Українська не у мережі
 Техпідтримка не у мережі
Контакти
Телефон:
Зворотний дзвінок
Email:
Чат з продажів
Контакти