LEGO Super Heroes Людина-Павук проти атаки дрона, Містеріо (76184)

Код: 905023
LEGO Super Heroes Людина-Павук проти атаки дрона, Містеріо (76184)
Все про товар
Опис
Доставка
Оплата
Гарантія
682.00 ₴
Сповістити
про наявність
Все про товар
Вік: 5-7
У наборі 3 мініфігурки, позашляховик, вкрадений рубін та озброєний дрон із пультом керування. А також павутина головного героя. Для дітей віком від 4 років. Читати далі
682.00 ₴
Сповістити
про наявність
Додати до обраних
682.00 ₴
Сповістити
про наявність
Опис

Містеріо застосовує свій дрон, щоб викрасти рубін, а Людина-павук і Нік Ф’юрі мають його зупинити.

В автомобіля Ніка реалістичні передні фари та обтічний капот із решіткою. Основа машини суцільна, що спрощує складання моделі. Можна одразу почати гру! На задній частині авто – кріплення для двох бластерів, а нагорі – сирени.

Містеріо одягнений у золотий принтований костюм та крутий тканинний плащ. Його дрон оснащений трьома пушками. Дві з них рухомі, а третя має пусковий механізм і стріляє зеленими дисками.

Людина-павук цього разу у стильному чорно-червоному одязі. Такий костюм допомагає замаскуватися в темряві та вистежити Містеріо.

Як користуватися

Ознайомтеся з вмістом коробки. У ній – пакети з посортованими деталями та покрокова інструкція зі складання. Додаткові підказки шукайте в безкоштовному застосунку LEGO® Building Instructions. Тут можна масштабувати, повертати та розглядати віртуальні моделі.

Спробуйте відтворити сценарій блокбастера, де Спайдермен спритно пересувається містом завдяки своїй суперпавутині, а Містеріо намагається викрасти найцінніший скарб! Чи зможе Ф’юрі наздогнати зловмисника на своєму позашляховику? А може, його бластери зроблять це швидше? Перевірте!

Серія LEGO Super Heroes розвиває уяву, просторове, асоціативне й наочно-образне мислення. Такі тематичні комплекти мотивують дітей фантазувати й експериментувати. Адже героїв із різних наборів серії можна поєднувати та вигадувати власні сюжетні лінії.

Кому подарувати

Усім прихильникам Людини-павука та Marvel Studios загалом, яким уже виповнилося 4 роки. Конструктор стане чудовим подарунком на день народження чи новорічні свята.

Про виробника

Компанія LEGO була заснована підприємцем та винахідником Оле Кірком в Данії в далекому 1932 році, і з тих часів товари, які вона виробляє, зазнали колосальних змін. Починаючи з виробництва дерев'яних іграшок, драбин та прасувальних дощок, компанія в результаті досягла небаченої популярності і перевершила багатьох конкурентів. Ім'я бренду говорить саме за себе. У перекладі з латині LEGO означає "я вчуся", "я складаю". Яскраві будівельні кубики всіляких форм та розмірів захоплюють увагу дітей та підлітків вже багато років. Сприяють розвитку їхніх рухових умінь, структурно-логічного мислення, уваги та терплячості, і, звичайно ж, уяви. Багато поколінь батьків вже встигли оцінити користь цих наборів. Встигніть і ви!

Характеристики

Вік від 4 років
Розмір складеного автомобіля 40 мм × 90 мм × 50 мм
Матеріал пластик
Батарейки не потрібні
Країна реєстрації бренду Данія

Комплектація

  • Конструктор LEGO Super Heroes Людина-Павук проти атаки дрона, Містеріо (76184) – 73 деталі.
  • Інструкція – 1 шт.

Додаткова інформація

Увага! Набір містить дрібні елементи. Обов’язково дотримуйтеся вікових рекомендацій LEGO.

Доставка
Оплата
Гарантія

Відгуки клієнтів

uk
Українська Русский
Чат з продажів
 Українська не у мережі
 Техпідтримка не у мережі
Контакти
Телефон:
Зворотний дзвінок
Email:
Чат з продажів
Контакти