Конструктор LEGO Technic Ford® F-150 Raptor (42126)

Код: 905138
Конструктор LEGO Technic Ford® F-150 Raptor (42126)
Все про товар
Опис
Відео
Доставка
Оплата
Гарантія
6038.80 ₴
Сповістити
про наявність
Все про товар
Вік: 14+
Набір для дорослих любителів конструкторів і позашляховиків. Модель має двигун із рухомими поршнями, а всі дверцята, капот та кузов відчиняються. Читати далі
6038.80 ₴
Сповістити
про наявність
Додати до обраних
6038.80 ₴
Сповістити
про наявність
Опис

«Робоча конячка» у світі пікапів, точна копія легендарного Ford® F-150 Raptor. Машина стильного помаранчевого кольору повністю імітує реальне авто. Під капотом у неї – макет двигуна V6 із рухомими поршнями в циліндрах, а стійка підвіска забезпечує пружну амортизацію.

Кермовий механізм функціонує завдяки спеціальній деталі на даху, яка з’єднана з передніми колесами. Авто доволі велике, тож стане крутою прикрасою кімнати й чудовим доповненням колекції LEGO Technic.

Пікап долає будь-які перешкоди та в будь-якій ситуації має стильний вигляд. Йому не страшні ані рвучке перемикання швидкостей, ані бездоріжжя. Саме тому він є символом якості та функціональності. Хочете знати більше? Детальна інструкція розкаже історію цих чотириколісних звірів – від ретромоделей до сучасних.

Відео

Youtube video

Як користуватися

Розпакуйте коробку та ознайомтеся з її вмістом. Покрокова інструкція демонструє три основні етапи складання. Дотримуйтеся рекомендацій і насолоджуйтеся процесом! Вдосконалити дизайн позашляховика допоможуть наліпки, що зроблять його ще реалістичнішим.

Вивчайте світ інженерної майстерності разом із LEGO Technic Ford® F-150 Raptor (42126). Сідайте за кермо та випробуйте красеня на міцність!

Такий набір розвиває уяву, просторове мислення, кмітливість та креативність. А також допомагає відточити навички складання великих конструкторів.

Кому подарувати

Ford® F-150 Raptor сподобається всім любителям серії LEGO Technic та демонстраційних моделей машин.

Про виробника

Компанія LEGO була заснована підприємцем та винахідником Оле Кірком в Данії в далекому 1932 році, і з тих часів товари, які вона виробляє, зазнали колосальних змін. Починаючи з виробництва дерев'яних іграшок, драбин та прасувальних дощок, компанія в результаті досягла небаченої популярності і перевершила багатьох конкурентів. Ім'я бренду говорить саме за себе. У перекладі з латині LEGO означає "я вчуся", "я складаю". Яскраві будівельні кубики всіляких форм та розмірів захоплюють увагу дітей та підлітків вже багато років. Сприяють розвитку їхніх рухових умінь, структурно-логічного мислення, уваги та терплячості, і, звичайно ж, уяви. Багато поколінь батьків вже встигли оцінити користь цих наборів. Встигніть і ви!

Характеристики

Вік від 18 років
Вага опаковання 1929 г
Габарити опаковання 120 мм × 480 мм × 280 мм
Розмір складеного пікапа 170 мм (висота) × 420 мм (довжина) × 180 мм (ширина)
Розмір коліс 75,1 мм (діаметр) × 28 мм (ширина)
Матеріал пластик
Батарейки не потрібні
Країна-виробник Чехія
Країна реєстрації бренду Данія

Комплектація

  • Конструктор LEGO Technic Ford® F-150 Raptor (42126) – 1379 деталей.
  • Аркуш з наліпками – 1 шт.
  • Книжка-інструкція – 1 шт.

Додаткова інформація

Увага! Набір містить дрібні елементи. Не рекомендується маленьким дітям.

Відео
Youtube video
Доставка
Оплата
Гарантія

Відгуки клієнтів

uk
Українська Русский
Чат з продажів
 Українська у мережі
 Техпідтримка не у мережі
Контакти
Телефон:
Зворотний дзвінок
Email:
Чат з продажів
Контакти