Навчальні іграшки для найменших та найдопитливіших

12.06.2020

Від навчальних іграшок для найменших ми очікуємо, що вони будуть безпечними, яскравими та цікавими. А ще, звичайно, навчатимуть рахувати, розвиватимуть дрібну моторику, креативність та самостійність.

Іграшки для найменших 4M

Саме такі набори представлені в серії ThinkingKits від бренду 4М. Рекомендуємо вам:

  • Навчальний набір Моє тіло, який показує, як розташовані частини тіла та внутрішні органи людини. Також діти дізнаються про нервову, опорно-рухову, кровоносну та травну системи.
  • Моторизовану гоночну машинку, яка демонструє роботу електродвигуна. Механізм, що рухає машинку – це міні копія справжніх механізмів найбільших та найпотужніших транспортних засобах світу!
  • Мій перший годинник, з яким ваша дитина навчиться визначати час та планувати день. Ми знаємо, як то нелегко – пояснити дитині, як працює годинник. Але ви не одинокі в цьому, з вами 4M та Toys4brain!
  • Набір Мавпочка-математик, з яким дитина навчиться додавати та множити. А пізніше в школі ваш розумник з легкістю розв'яже будь-який математичний приклад!

STEM-набори від бренду 4M вдовольнять непідробну допитливість дошкільнят, їхнє бажання веселитись та навчатись. Діти дізнаються нове про світ навколо і про себе. На додачу ще й отримають гоночну машинку, створену власними руками! Одним словом, тут і розваги, і навчання, і підготовка до школи (бонус для батьків).

uk
Українська Русский
Чат з продажів
 Українська у мережі
 Техпідтримка не у мережі
Контакти
Телефон:
Зворотний дзвінок
Email:
Чат з продажів
Контакти