Mini Maker Faire їде в Дніпро!

18.04.2018
Mini Maker Faire Dnipro

21 квітня в центрі аерокосмічної освіти ім. О. М. Макарова пройде Mini Maker Faire Dnipro. Будуть мейкери, будуть роботи, будуть майстер-класи та лекції. І toys4brain теж буде!

Mini Maker Faire – справжнє «місце сили» для винахідників. Це міжнародний фестиваль технологій, винахідництва та креативності, свято руху мейкерів, що вже понад 10 років крокує світом, а в США набуло масштабу національного тренду.

В Україні фестиваль вперше відбувся в 2015 році у Києві. З того часу вже встиг охопити й інші міста нашої країни: Одесу, Львів та Харків. І ось нарешті дістався Дніпра.

Mini Maker Faire - це яскрава суміш науки, мистецтва, IT та ремесел; зустріч технічних ентузіастів будь-якого віку, інженерів, наукових клубів, авторів, художників, студентів... Це справжнє сімейне свято, де будь-хто, незалежно від віку, може навчитися робити щось нове: від глиняного посуду та скляних чи дерев’яних виробів до моделей ракет, простих мікросхем та роботів. Це місце, де можна знайти однодумців, колег та партнерів.

Збирайте дітей, друзів та 21 квітня приходьте на проспект Гагаріна, 26. Адже на Mini Maker Faire Dnipro вас чекають фантастичні екскурсії музеєм космонавтики, лекційна програма для всіх, хто хоче розвиватися як мейкер чи підприємець. STEM-іграшки від #toys4brain теж будуть.

Приходьте, творіть, розважайтесь і навчайтесь! Ми чекаємо на вас!

uk
Українська Русский
Чат з продажів
 Українська у мережі
 Техпідтримка не у мережі
Контакти
Телефон:
Зворотний дзвінок
Email:
Чат з продажів
Контакти