Нове на toys4brain

21.12.2017
new products

Ми продовжуємо доповнювати асортимент класними STEM-забавками на будь-який смак та вік.

Отже цього місяця серед наших новинок: конструктори та набори Engino, в тому числі особлива серія для дівчаток - Inventor Princess, нова серія кінетичних 3D-пазлів від Wooden.City, а ще дивовижні пазли для малюків від українського бренду Puzzlika!

А тепер докладніше.

Inventor Princess

Конструктори Engino вже мають значну кількість прихильників у всьому світі.

Завдяки винятковій будові механічних наборів дитина може дати волю фантазії та створювати дивовижні моделі будівель, автомобілів, літаків тощо. Деякі набори цього бренду містять електродвигун, який додає грі динамічності та реалістичності.

Окрема серія Inventor Princess створена для справжніх принцес-винахідниць. Мабуть, це найкрасивіші, найяскравіші і найбільш рожеві з усіх конструкторів на toys4brain! Сміливо обирайте Inventor Princess для подарунка донечкам, племінницям та іншим маленьким винахідницям – їм сподобається!


Wooden City

Нові 3D-пазли від Wooden.City – прекрасний подарунок до Нового року, Різдва, Дня взяття Бастилії, тобто до будь-якого свята чи події, коли маєте бажання здивувати друга чи колегу нестандартним і цікавим подарунком.

У нашому асортименті: автомобіль 4х4, кінетична картина, млин і навіть карта світу! Тож тепер ви точно знаєте, як зробити зимові вечори значно цікавішими. Такі механічні моделі ми рекомендуємо для підлітків від 14 років, а також для дорослих.


Puzzlika

Ми знайшли улюблену забавку для вашого малюка – Puzzlika!

Яскраві, якісні, красиві та просто надзвичайні пазли для малюків. Кожен набір – окрема історія та пригода! Крім того, пазли Puzzlika сприяють розвитку логічного мислення, пам’яті та уваги. Усі елементи виготовлені з якісного та щільного картону, що не мнеться.


Magnetic Levitation Train

Магія магнітної левітації

Згідно з Wikipedia у Шанхаї працює перший у світі надшвидкий комерційний потяг на магнітній подушці. Найвища експлуатаційна швидкість становить 431 км/год, що робить його найшвидшим потягом у світі.

Поки ви це читали, перший в Україні потяг на магнітній подушці CIC Magnetic Levitation Train прибув ось сюди

Вивчайте магнетизм та розважайтесь разом з toys4brain!

uk
Українська Русский
Чат з продажів
 Українська не у мережі
 Техпідтримка не у мережі
Контакти
Телефон:
Зворотний дзвінок
Email:
Чат з продажів
Контакти