Нове у бібліотеці Toys4brain!

19.12.2019

Ви можете подумати, що здивувати когось книгою у часи панування гаджетів – нездійсненне завдання. Але почекайте робити висновки, спершу ознайомтесь з нашими новинками!

Новинки

Бібліотека Toys4brain поповнилася кількома примірниками, серед яких ви точно знайдете щось цікаве для ваших дітей та друзів. Наприклад:

  • Велика книга різдвяних ігор – зібрання 8 традиційних настільних ігор, виконаних у новорічній тематиці. Книга наповнена ілюстраціями, що створюють чарівну святкову атмосферу, яку так люблять і діти, і дорослі.
  • Книга-віммельбух Атлас міст – це захоплива подорож, під час якої ви познайомитеся зі знаменитостями, а також дізнаєтесь про пам’ятки культури та визначні споруди 30-ти міст з усього світу.
  • Книга #НАШІ на карті світу. Історії про людей, якими захоплюється світ познайомить вас з українцями, чиї винаходи змінили хід історії. Деякі з героїв книжки стануть для вас справжнім відкриттям!
  • Як прокласти залізницю – це подорож у минуле, коли інженери лиш починали прокладати перші колії та виробляти потяги. А ще це практична інструкція, ну бо раптом комусь з вас кортить створити власну залізницю!
  • Лесеві історії. Експериментуй і дізнавайся – це книга магії, чаклунства… та наукових експериментів, які можна провести на кухні. Головний герой Лесик допоможе вам у цьому!
  • Професор Астрокіт і світ атомів. Подорож фізикою. Кожен день ми стикаємось з фізичними явищами. Які закони Всесвіту роблять так, що Сонце світить, а вітер дує? У цій книзі ви знайдете прості відповіді на складні питання.
  • Книга Розмови з донькою про економіку. Коротка історія капіталізму розповідає про гроші, ринкове суспільство, демократію, технології. Історії про капіталізм ще ніколи не були настільки цікавими!
  • Головна героїня книги Кіра й таємниця бублика рятує лабрадора, а той, виявляється, вміє говорити! І не про усілякі дурниці, а про гроші та їх заощадження. Не завадить послухати!
  • Абетка грошей Пес на ім’я Мані навчить дітей фінансової грамотності. Головний вчитель – лабрадор з попередньої книжки. Цікаво, що ще він може розповісти?

Книга – джерело знань та спосіб навчатись. Але наші новинки – це ще й подорожі, веселі ігри, знайомства з видатними людьми та розумними собаками, які вміють розмовляти!

uk
Українська Русский
Чат з продажів
 Українська у мережі
 Техпідтримка не у мережі
Контакти
Телефон:
Зворотний дзвінок
Email:
Чат з продажів
Контакти