Уперше в Toys4brain! Нові науково-розважальні набори від 4М.

14.12.2021

Веселе й корисне дозвілля для ваших дітей.

Вам здавалося, що у світі іграшок уже все давно придумали? Аж ніяк. Виробники забавок не припиняють дивувати цікавинками, а іграшки STEM-тематики з кожним роком набувають дедалі більшої популярності.

Новинки 4М

Бренд завжди радо задовольняє попит на веселі й пізнавальні новинки, а Toys4brain залюбки рекомендує вам найкращі з них. Отож, представляємо нові унікальні набори для навчання й розваг.

  • В Інтерактивній розмальовці є зображення тваринок і роботів, яких можна вивчати й розфарбовувати. Диво-кнопка змусить звірят гавкати, нявкати й квакати. А який звук видає робот? Перевірте!
  • Гнучкі 3D-моделі – це незвичний конструктор для створення об’ємних виробів. У наборі – деталі різних кольорів і форм, а також зручні кріплення, завдяки яким можна складати будь-які фігури.
  • Барвисте Фортепіано з тіста познайомить дітей з основами електроніки, музики й ліплення. Створіть власний дизайн! Зліпіть яскраві клавіші, почепіть їх до музичного модуля й зіграйте улюблені мотиви.
  • Дивовижні арт-спіралі прикрасять фотоальбом, записник чи вітальну листівку. Це художній комплект для фантастичних візерунків! Натискайте на рожеву кнопку і спостерігайте за дивом: спінер сам намалює спіралі кольорами, які ви обрали.
  • Дослідники від 8 років будуть у захваті від нового STEM-набору Наукові відкриття. У ньому – все необхідне для проведення 42 експериментів у домашніх умовах. Влаштуйте справжню лабораторію та пізнавайте світ разом із та Toys4brain!

Набори розвивають творче, асоціативне й логічне мислення, уяву, концентрацію й ерудицію. А головне – у процесі гри стимулюють цікавість до вивчення наук.

uk
Українська Русский
Чат з продажів
 Українська не у мережі
 Техпідтримка не у мережі
Контакти
Телефон:
Зворотний дзвінок
Email:
Чат з продажів
Контакти