Створюйте свій простір з Arduino-наборами OKYSTAR

06.12.2019

Маємо новинки! Навчальні DIY-набори OKYSTAR – це інструменти для створення «розумного дому», вивчення програмування, електроніки та створення крутих проєктів на базі Arduino. З ними ваша програмістська фантазія стане безмежною*.

OKYSTAR
  • STEM-набір давачів для Arduino OKYSTAR 37 в 1 – це 37 модулів, які являють собою невеликі плати з триконтактним підключенням. Усі вони сумісні з Arduino та можуть використовуватися для створення проєктів з організації "розумного дому".
  • Стартовий набір OKYSTAR Arduino Starter Kit RFID на базі UNO R3 може похизуватися розширеною комплектацією. Він містить модуль RFID, багато давачів, світлодіоди, контролери та безліч інших компонентів – все для того, щоб початківці у світі програмування змогли швидше відчути себе як риба в воді.
  • Окрім багатьох інших компонентів, STEM-набір для Arduino OKYSTAR 2015 UNO R3 Grade Edition містить модуль зі стабілізованою напругою 3.3 В та 5 В на виході для живлення макетних плат, а також вбудований USB-порт для живлення зовнішніх пристроїв. Крім цього, в комплект набору входить пластина для фіксації плати, яка значно полегшує процес створення нових проєктів.
  • STEM-набір для Arduino OKYSTAR DIY Kit Автоматичне поливання рослин попіклується як про ваші навички програмування, так і про домашні рослини, коли вас не буде вдома. Система автоматично перевіряє рівень вологості ґрунту з допомогою відповідного давача. А також поливає рослини саме тоді, коли вони найбільше цього потребують.

* Якщо відчуваєте, що ідеї закінчилися, спробуйте відшукати нові в інтернеті – там ви зможете знайти та завантажити готові рішення для найрізноманітніших проєктів.

uk
Українська Русский
Чат з продажів
 Українська у мережі
 Техпідтримка не у мережі
Контакти
Телефон:
Зворотний дзвінок
Email:
Чат з продажів
Контакти