Дівчачі STEAM-розваги на Toys4brain

10.04.2020

Щодня світ дізнається про все більшу кількість талановитих видатних жінок в науці, техніці та високих технологіях. Для збереження цієї позитивної тенденції та підтримки всіх сміливих дівчаток-винахідниць, бренд 4M розробив спеціальну серію науково-пізнавальних наборів STEAM Powered Girls.

Дівчачі STEAM-розваги на Toys4brain

Оскільки ми переконані, що лише дівчатам під силу створити музику з картоплі та поєднати оригамі з двигуном, наполегливо рекомендуємо вам ці STEAM-новинки.

Тож, знайомтесь:

  • Робот-охоронець — набір для вивчення електроніки та інженерії. Складіть робота, повішайте його на дверну ручку та будьте впевнені, що ваш спокій ніхто не порушить. Принаймні, непомітно.
  • Пташка-технооригамі — набір для складання моторизованої паперової пташки. Дівчатка познайомляться з мистецтвом оригамі та дослідять принципи роботи електродвигуна.
  • Магічне музичне коло — набір, який доведе, що музику можна видобувати з найнесподіваніших предметів! Наприклад, графіту, картоплі, фольги, води або ж картону. Дізнайтесь більше про електроніку та створіть декілька музичних хітів!

І будьте певні: дівчатка зможуть! Тим паче, що кожен набір містить покрокову інструкцію, доповнену цікавими та пізнавальними фактами.

uk
Українська Русский
Чат з продажів
 Українська не у мережі
 Техпідтримка не у мережі
Контакти
Телефон:
Зворотний дзвінок
Email:
Чат з продажів
Контакти