Програма для дівчат, що обирають STEM

06.11.2018

16 жовтня стартувала унікальна програма «Дівчата STEM», що покликана популяризувати ідеї STEM серед дівчат та дівчаток України. Якщо вам від 14 до 24 років, ви теж можете взяти участ! Для цього вам необхідно до 9 грудня зареєструватися за посиланням і записати мотиваційне відео на тему «Чому я обираю STEM».

STEM Girls

Організатор проекту, центр «Розвиток КСВ», запросив 20 жінок, які згодом стануть менторками для тих учасниць, чиї відео будуть найбільш переконливими. Серед цієї чудової двадцятки топ-менеджерки технічних компаній, жінки-науковці, представниці міністерств, вузів і громадських організацій.

Протягом усієї програми організатори проводитимуть STEM Story Café зустрічі в регіональних школах і університетах. Їхня основна мета - пробудити інтерес дівчат до світу науки, а також показати, що технології - це не лише для хлопців.

Список цьогорічних mentee стане відомий до кінця року. Після чого менторки зі своїми підопічними будуть ділитися досвідом і втілювати спільні міні-проекти, результати яких будуть представлені у квітні. Завершальним етапом програми стануть конференції «Від мрії до дії» за участю топ-20 жінок-менторок, а також «Від дівчат для дівчат» від учасниць проекту.

Це третій сезон «Дівчат STEM», попередні два показали прекрасні результати. Була створена спільнота STEM-амбасадорів, які розвивають і популяризують науку. А ще близько 900 школярів дізналися більше про рух STEM. Що цікаво: 98% учасниць готові порекомендувати проект своїм подругам! Ми ж, у свою чергу, теж вам його радимо.

Наука і технології можуть бути захопливими, і гендерним стереотипам точно тут не місце! Дівчата, будьте сміливими та вірте у свої сили. Зараз для цього саме час!

uk
Українська Русский
Чат з продажів
 Українська не у мережі
 Техпідтримка не у мережі
Контакти
Телефон:
Зворотний дзвінок
Email:
Чат з продажів
Контакти