Конструктор LEGO CITY Поліцейська машина для перевезення в'язнів (60276)

Код: 904963
Конструктор LEGO CITY Поліцейська машина для перевезення в'язнів (60276)
Все про товар
Опис
Відео
Доставка
Оплата
Гарантія
633.20 ₴
Сповістити
про наявність
Все про товар
Вік: 5-7
У набір входять 4 мініфігурки, поліцейська вантажівка з відчіпною камерою для злочинців, легкове авто з гаком і мотоцикл. Для дітей віком від 5 років. Читати далі
633.20 ₴
Сповістити
про наявність
Додати до обраних
633.20 ₴
Сповістити
про наявність
Опис

Необачний Снейк Раттлер знову втрапив у руки копів. Патрульний Дюк ДеТейн на мотоциклі супроводжує 6-піновий фургон, в якому його колега має доправити злодія до відділку.

У вантажівці знімний дах і відчіпна заґратована камера. Подвійні дверцята тут щільно замкнені, а всередині – лава для в’язнів.

Раттлер майже втратив надію. Але що це? Схоже, у нас гості… БАБАХ! Камеру зносить вибухом, а злочинниця Клара швидко відбуксовує її своїм тюнингованим мінітягачем. Невже Снейк знову опиниться на волі? Залежить лише від вас!

Відео

Youtube video

Як користуватися

Допоможіть поліції запроторити порушників за ґрати. Треба перехопити негідників, перш ніж вони втечуть!

Скористайтеся друкованою інструкцією або інтерактивними вказівками Instructions PLUS, де можна масштабувати й повертати модель. Так буде простіше скласти і поліцейську машину, і зухвалий кабріолет правопорушників. Він менший, а отже, легший та маневреніший. У злодіїв є всі шанси втекти! Хто ж виявиться спритнішим – організована злочинність чи правосуддя?

З набором LEGO CITY Поліцейська машина для перевезення в'язнів (60276) можна розігрувати різноманітні сюжетні лінії. А якщо вам ніяк не вдається впіймати підступного Снейка, викликайте на підмогу швидкісний LEGO-гелікоптер (60243).

Такий комплект розвиває уяву, просторове й наочно-образне мислення. У процесі гри діти вигадують різні варіанти розвитку подій та характери для героїв, що мотивує їх фантазувати й експериментувати. А батьки зможуть познайомити дітей із професією правоохоронця та розповісти про її значущість.

Кому подарувати

Любителям пригодницьких ігор віком від 5 років. Або ж дорослим фанатам гостросюжетних лінійок LEGO City. Набір також чудово підійде для гуртків з моделювання та конструювання.

Про виробника

Компанія LEGO була заснована підприємцем та винахідником Оле Кірком в Данії в далекому 1932 році, і з тих часів товари, які вона виробляє, зазнали колосальних змін. Починаючи з виробництва дерев'яних іграшок, драбин та прасувальних дощок, компанія в результаті досягла небаченої популярності і перевершила багатьох конкурентів. Ім'я бренду говорить саме за себе. У перекладі з латині LEGO означає "я вчуся", "я складаю". Яскраві будівельні кубики всіляких форм та розмірів захоплюють увагу дітей та підлітків вже багато років. Сприяють розвитку їхніх рухових умінь, структурно-логічного мислення, уваги та терплячості, і, звичайно ж, уяви. Багато поколінь батьків вже встигли оцінити користь цих наборів. Встигніть і ви!

Характеристики

Вік від 5 років
Вага в опакованні 430 г
Розмір складеного поліцейського фургона 80 × 130 × 60 мм
Матеріал пластик
Батарейки не потрібні
Країна-виробник Чехія
Країна реєстрації бренду Данія

Комплектація

  • Конструктор LEGO CITY Поліцейська машина для перевезення в'язнів (60276) – 244 деталі.
  • Книжка-інструкція – 2 шт.

Додаткова інформація

Увага! Набір містить дрібні елементи. Обов’язково дотримуйтеся вікових рекомендацій LEGO.

Відео
Youtube video
Доставка
Оплата
Гарантія

Відгуки клієнтів

uk
Українська Русский
Чат з продажів
 Українська не у мережі
 Техпідтримка не у мережі
Контакти
Телефон:
Зворотний дзвінок
Email:
Чат з продажів
Контакти